Α’ ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 17ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, ο ΓΣ Αλμυρού έστω και δύσκολα ξεπέρασε και το εμπόδιο του Άρη Μελισσατίκων (0-1) κι αύξησε τη διαφορά του από τους διώκτες του, αφού εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» του Διαγόρα που παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στο Θησέα (1-1). Αξίζει να σημειώσουμε ότι…

οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6′, ενώ οι φιλοξενούμενοι για περισσότερο από είκοσι λεπτά αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο.
Πλέον η διαφορά του πρώτου από τους δεύτερους (Διαγόρα- Πύρασο) ανέβηκε στους 8 βαθμούς κι αυξήθηκε σε μια αγωνιστική που πολλοί πίστευαν ότι η ομάδα του Θ. Θεοδώρου θα στραβοπατήσει, καθώς αγωνίστηκε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Ξεκούραστο τρίποντο για τον Πύρασο, καθώς ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την ΑΕ Διμηνίου κι έτσι ξαναέπιασε το Διαγόρα στη δεύτερη θέση.
Επανήλθε στις νίκες ο Σαρακηνός που επικράτησε στο ΕΑΚ επί της Αγ. Παρασκευής με 2-0, πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ στο β’ μέρος. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το σερί τον άτυχων αποτελεσμάτων και παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Σημαντική νίκη και για τη ομάδα του Παγασητικού που επικράτησε με 2-0 επί του Ηρακλή χωρίς να κινδυνεύσει. Πολύ κακή η εμφάνιση για την ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη που έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο μπροστά του.
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σκόπελο που κέρδισε 2-1 τον Πρωτεσίλαο, σε μια αναμέτρηση που ξεκίνησε… περίπου ώρα UEFA CUP (19:45′), με τους φιλοξενούμενους να έχουν ταξίδι που έμοιαζε με μικρή οδύσσεια.
Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε κι ο Αίας Σούρπης, που επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Απόλλωνα Καναλίων, ο οποίος έστω και οριακά, παραμένει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Τέλος, λόγω καιρικών συνθηκών και του απαγορευτικού απόπλου η Σκιάθος δεν κατάφερε να ταξιδέψει και ν’ αγωνιστεί κόντρα στην Ακρόπολη.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Σαρακηνός-Αγία Παρασκευή 2-0
Παγασητικός-Ηρακλής Β. 2-0
Σκόπελος-Πρωτεσίλαος 2-1
Άρης Μελ. – ΓΣ Αλμυρός 0-1
Ακρόπολη – Σκιάθος ΑΝΑΒΟΛΗ
Διαγόρας – Θησέας 1-1
Αίας – Απόλλων Καν. 4-1
ΑΕ Διμηνίου – Πύρασος 0-3 αα

Η βαθμολογία

Η επόμενη 18η αγωνιστική
Σαρακηνός-Α.Ε. Διμηνίου
Απόλλων Καν.-Ακρόπολη
Αγία Παρασκευή-Σκόπελος
Γ.Σ. Αλμυρού-Θησέας
Πρωτεσίλαος-Παγασητικός
Ηρακλής Β.-Άρης Μελ.
Σκιάθος-Διαγόρας
Πύρασος-Αίας Σ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις