Ιδανικός αυτόχειρας ο Διαγόρας Σεβαστής

Απίστευτη τροπή και εξέλιξη είχε το παιχνίδι του Διαγόρα Σεβαστής στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή, αφού η ομάδα της Πιερίας κυριολεκτικά αυτοκτόνησε, χάνοντας δυο πέναλτι σε ισάριθμες εκτελέσεις απέναντι στη νησιώτικη ομάδα.

Ο Διαγόρας έμεινε αρχικά πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Σαμανίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ριγανά στο ένα από τα δυο πέναλτι που εκτέλεσε η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου.

Φάσεις και γκολ:
Στο 35 οι νησιώτες θα ανοίξουν το σκορ με τον Γεωργοπάλη που νίκησε τον Βασιλειάδη κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα της Πιερίας αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Σαμανίδη στο 50΄.

Ο Διαγόρας έχασε δυο πέναλτι με τα οποία θα μπορούσε να πάρει μια μεγάλη και σχετικά άνετη εκτός έδρας νίκη αφού τόσο ο Σαμανίδης στο 67΄ όσο και ο Καλουσίδης στο τέλος του αγώνα, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Διαιτητής ήταν ο Πάνος με βοηθούς τους Κώττορο και Γιώτη.

Αστέρας Πετριτή: Ριαγνάς, Καλούδης, Γαστεράτος, Στούπας Σπ., Ν. Γεωργοπάλης, Γράντος, Τσιάβος, Γεωργοπάλης Χ., Ρούμπος (59΄Στούπας Δ.), Τόμπρος (73΄Καρβούνης), Μάμμαλος (87΄Λέσσης)

Διαγόρας Σεβαστής: Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Σαμανίδης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (73΄ Κατσιαμήτας), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Μυλωνάς (56΄Μίχος), Γεωργίου (87΄Αβραμίδης)

Pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις