«Δεν μπορώ να του βάλω στοπ…»

Στο χέρι το δικό του και των παικτών είναι να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, είπε ο προπονητής των Τρικάλων, Αλέκος Βοσνιάδης μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0.

Αναλυτικά:

«Μετά απο δύο αρνητικά αποτελέσματα θέλαμε επειγόντως τη νίκη. Αυτή η ομάδα θα βρει κουράγια για την συνέχεια μέσα απο βαθμούς. Δεν ξεκινήσαμε καλά το 20λεπτο, ξεκινήσαμε λάθος με πολλά γεμίσματα, ευτυχήσαμε να κάνουμε δύο γκολ και διαχειριστήκαμε το ματς. Έχουμε κι άλλο παιχνίδι την Κυριακή. Δείχνουμε σημάδια κόπωσης, κάναμε και σε δύσκολα γήπεδα προπόνηση. Θα κοιτάξουμε να διαχειριστούμε το υλικό μας. Παιχνίδι με παιχνίδι να αλλάξουμε την εικόνα μας. Έχουμε τη δυνατότητα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα, είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να τον φέρουμε κοντά μας. Όχι άλλα λόγια, συνέχεια με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Για τις δηλώσεις του προέδρου περί αποχώρησης: «Του προέδρου δεν μπορώ να του βάλω στοπ. Έχουμε τα προβλήματά μας. Την διάθεση του προέδρου και του κόσμου εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε. Έχω περάσει από πολλές τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Κλειστά τα αυτιά, εμείς και οι παίκτες μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για το πότε θα είναι έτοιμοι οι Νταμαού, Μπαλμπόα: «Τα παιδιά είναι ποιοτικά και ο Νταμαού και ο Μαχαμάτ και ο Μπαλμπόα και ο Πίντο τον οποίο χάσαμε σήμερα. Το πρόβλημα με τους Μπαλμπόα και Νταμάχου είναι τα χαρτιά τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις