«Φρένο» στην Κατερίνη για Απόλλωνα

Φρένο στους πρωτοπόρους απο τη νεανική ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα στην Κατερίνη, με το τελικό 0-0 να είναι δίκαιο ανάμεσα στις δυο ομάδες και σύμφωνα με την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Α΄ΔΑΚ.

Ο βροχερός καιρός στην Κατερίνη δεν ευνόησε στο να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά ο παθιασμένος Πιερικός κατάφερε να εγκλωβίσει τους ισχυρούς του αντιπάλους και να προσθέσει στο τέλος του αγώνα έναν ακόμη σημαντικό βαθμό στη συγκομιδή του.

Στο 45΄ο Μηνάς είχε δοκάρι απο εκτέλεση φάουλ.

Στη μοναδική καλή φάση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος, ο Κυριάκος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σοϊλεμέζογλου στο 50΄ με τον νεαρό τερματοφύλακα του Πιερικού να απομακρύνει.

Ο Κραγιόπουλος σούταρε στο 60΄και θα μπορούσε να βάλει τον Πιερικό μπροστά στο σκορ αλλά ο Φιρινίδης έδιωξε για να παραμείνει το τελικό 0-0 αφού στο υπόλοιπο του αγώνα δεν υπήρξε κάποια άλλη φάση και απο τις δυο ομάδες.

Διαιτητής ήταν ο Κοτσάνης με βοηθούς τους Ζήρδα και Τσακίρη.

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης, Λαζόπουλος (81′ Γκιόζα), Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος, Σεχολάρι, Μάρκου.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος (78′ Κολοβός), Μανθάνο, Καρακατσάνης (65′ Διβανές), Σαχινίδης, Πέντα, Μηνάς (46′ Κυριάκος).

pieriasport.blogspot.gr

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις