Χαμός με τους ξένους της Λαμίας, ετοιμάζουν ένσταση Σπάρτη και Άρης!

Μπορεί η Λαμία να κέρδισε τη Σπάρτη (1-0), όμως η χρησιμοποίηση έξι παικτών της στην αρχική ενδεκάδα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος, ίσως της στοιχίσουν τη νίκη (και κάτι παραπάνω) στα… χαρτιά!

Σε ένα ολέθριο λάθος που ενδεχομένως στοιχίσει υπέπεσαν οι άνθρωποι της Λαμίας, καθώς ο Μπάμπης Τεννές χρησιμοποίησε στο παιχνίδι έξι παίκτες οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα.

Αυτό σύμφωνα με τον ΚΑΠ δεν επιτρέπεται, καθώς θα πρέπει η ενδεκάδα θα πρέπει να έχει πέντε μη Ελληνες παίκτες. Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε το παιχνίδι, έχοντας στην αρχική της σύνθεση τους Ομο, Τζόκιτς, Μπλάζιτς και τον Ντουρμισάι, ενώ πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγές οι Βάντερσον και Ρότσα αντί των Ματσούκα και Χριστοφιλέα.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως ο Ντουρμισάι αν και διαθέτει ελληνική ταυτότητα, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος, αφού είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας. 

Η Σπάρτη που αντιλήφθηκε το συγκεκριμένο γεγονός σκοπεύει να κυνηγήσει το παιχνίδι στα… χαρτιά κάνοντας ένσταση, ενώ κάτι ανάλογο ενδεχομένως πράξουν και οι άλλες ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο.

Η ποινή που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μηδενισμός, αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ, κάτι που εάν τελικά εφαρμοστεί θα σημαίνει πως θα αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τη Λαμία. 

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως κάθε ομάδα που έχει έννομο συμφέρον μπορεί να καταθέσει ένσταση εντός 48 ωρών, ενώ το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως και πέρυσι ο Μπάμπης Τεννές, είχε υποπέσει στην ίδια γκέλα, με άλλη ομάδα!

ΠΑΕ Λαμία:«Έλληνας ο Ντουρμισάι»

Το SDNA με αφορμή τα παραπάνω,επικοινώνησε με άνθρωπο της ΠΑΕ Λαμία ο οποίος με αφορμή το εν λόγω θέμα, τόνισε ότι ο Ντουρμισάι είναι Έλληνας, καθώς έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά και ελληνική υπηκοότητα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, παρά το γεγονός ότι παίκτης αγωνίζεται στην Εθνική Αλβανίας.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις