Παίζει «χωρίς» αντίπαλο…

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο ΓΣ Αλμυρού, που δείχνει να παίζει χωρίς αντίπαλο. Ξεπέρασε το εμπόδιο και του Θησέα και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό, αφού πέτυχε σκορ 5-0, απέναντι σε μια ομάδα που την προηγούμενη εβδομάδα έκοψε βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας Διαγόρα…

Με πολλές απουσίες παρουσιάστηκαν οι φιλοξενούμενοι, που πλέον βρίσκονται τρεις πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού και σίγουρα πρέπει ν’ αντιδράσουν άμεσα.
Οι γηπεδούχοι που ήταν υποψιασμένη βρέθηκαν με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου να προηγούνται με 2-0, με τα γκολ που πέτυχαν οι Νασιακόπουλος (8′), Βούλγαρης (16′) κι ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με το 3-0 που σημείωσε ο Αραμπατζής (35′). Ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-0, στο δεύτερο ημίχρονο πλέον (70′) και το τελικό 5-0 πέτυχε ο Πλαβός λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης (87′)
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταμέλος, Θωμαΐδης, Καψιώτης, Πλαβός, Κυριάκος (60′ Δημουλάς), Κρανάς, Νασιακόπουλος (75′ Τετριμίδας), Βούλγαρης, Αραμπατζής, Κοντοβάς (68′ Νικηφοράκης).
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ακριβούσης, Αναστασίου, Καραλόπουλος, Μοράλες, Γιαννούλας (75′ Μπουσαλάρι), Λάμπρου (65′ Μάστορας), Βουρδάκης, Γαρυφάλλου (85′ Ταυρής), Γκουγκούδης, Ισά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις