Οι δηλώσεις μετά την αναμέτρηση Ηρακλής Β.- Άρης Μελ. (Video)

Μετά την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Άρη Μελισσατίκων, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-2, έκαναν δηλώσεις οι δυο προπονητές κι ένας ποδοσφαιριστής από κάθε ομάδα. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γάννης Ακτσιαλής, ανέφερε ότι ήταν ένα…

πολύ καλό παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον Κυριάκο Κοκκινάκη και στη σχέση που υπάρχει μεταξύ τους. Μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα και την καλή πορεία, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της επιτυχίας, αλλά και τη θέση που πιστεύει ότι θα καταλάβει η ομάδα του στο τέλος του πρωταθλήματος.
Το σχόλιο του για το παιχνίδι, τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για την εικόνα της ομάδας του, που άλλαξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μίλησε ο Κυριάκος Κοκκινάκης, που έκανε λόγο και στο τι έλειπε από την ομάδα του, ενώ ανέλυσε ποιος είναι ο τομέας στον οποίο θέλει να στηριχθεί το νέο «οικοδόμημά» του, αλλά και που βασίζεται και τι «δουλεύει» πολύ καθημερινά.
Τέλος ο Παναγιώτης Γούσιος είπε τη δική του άποψη για το παιχνίδι, τους στόχους και την προσπάθεια της διοίκησης από το Καλοκαίρι κι αποκάλυψε το μυστικό της καλής πορείας, του Άρη.
Για τους γηπεδούχους ο Κώστας Μπέσσας μίλησε επίσης για το παιχνίδι αναφέροντας και πιο θα ήταν κατά τη δική του άποψη το δικαιότερο αποτέλεσμα.
Παρακολουθείστε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις