Φιλικό της Ακαδημίας του Θησέα με την SV Boblingen

Ο Θησέας Αγριάς γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια ιστορίας του. Το διοικητικό συμβούλιο των «πρασίνων» θέλοντας να γιορτάσει με ξεχωριστό τρόπο την φετινή χρονιά θα διοργανώσει μία σειρά εκδηλώσεων που θα τρέξουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σαν πρώτη εκδήλωση η ακαδημία του Θησέα και συγκεκριμένα τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2003-04 θα αγωνιστούν σε ένα φιλικό παιχνίδι με την Κ14 της SV Boblingen.
Η ομάδα της SV Boblingen που εδρεύει στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας θα βρεθεί στο Βόλο το τριήμερο των αποκριών. Το Σάββατο θα παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιήσει δυο προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερμή Βόλου. Μάλιστα, ο Θησέας ευχαριστεί τον Χρόνη Σαπουνά αφού αυτός μεσολάβησε στο να πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι Ερμής και SV Boblingen είναι αδελφοποιημένοι σύλλογοι.
Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Θησέα και της ομάδας από την Στουτγκάρδη έχει προγραμματιστεί να γίνει την Καθαρά Δευτέρα και ώρα 16.00 στο γήπεδο της Αγριάς. Για τους «πράσινους» θα είναι μια πραγματικά ξεχωριστή μέρα αφού είναι η πρώτη φορά που θα δουν τα παιδιά του συλλόγου να παίζουν ποδόσφαιρο με παιδιά από μία άλλη χώρα. Τέλος να αναφέρουμε ότι η γερμανική ομάδα θα πραγματοποιήσει άλλα τρία φιλικά παιχνίδια, με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ στην Αθήνα και με την ΑΕΛ στην Λάρισα πριν αναχωρήσει για την πατρίδα της.
Στο μεταξύ, ο Θησέας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Γ.Σ. Αλμυρού για την άριστη φιλοξενία στον αγώνα των δύο ομάδων την περασμένη Κυριακή. Το κείμενο είναι το εξής: «Η διοίκηση του Θησέα Αγριάς ευχαριστεί τον Γ.Σ. Αλμυρού για την φιλοξενία του την περασμένη Κυριακή, όπως επίσης συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του για την πράξη τους να τιμήσουν τον αντιπρόεδρο της ομάδας μας Θέμη Κλειτσογιάννη δωρίζοντας του μια φανέλα με τις υπογραφές τους. Τέλος ευχόμαστε στους δύο φιναλίστ του τελικού κυπέλλου καλή επιτυχία και με την παρουσία όλων μας να διαφημίσουμε ο καθένας από την πλευρά του επάξια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις