Συνεχίζει να ελπίζει ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας ήταν ο νικητής του Πιερικού ντέρμπι της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Σεβαστής κέρδισε με 2-1 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και πλησίασε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αχιλλέας από την άλλη, έμεινε για ένα παιχνίδι ακόμη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα αναζητήσει σε άλλο παιχνίδι τους βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να ανακάμψει βαθμολογικά.

Χωρίς πολλές καλές στιγμές το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς να καταγράψει κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι του Βατάν.

Στο 50΄ο Σαμανίδης θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Σεβαστής, όταν σε απόκρουση των παικτών του Αχιλλέα θα πάρει το …ριμπάουντ και θα κάνει με σουτ το 1-0.

Μέσα σε 5 λεπτά οι παίκτες του Διαγόρα θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Δεμηρτζόγλου, για να μειώσει ο Γιάννης Λαζαρίδης με όμορφο και δυνατό σουτ που θα πετύχει στις καθυστερήσεις, όταν θα δεί εκτός θέσης τον Αλυσανδράτο, θα τον «κρεμάσει» από μακριά και θα διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Λυμπούδης με βοηθούς τους Κουφό και Φράγιο.

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τάχος, Δημητρουλόπουλος (60΄Τσαγκαράκης), Δεμηρτζόγλου (80΄Κατσιαμήτας), Μίχος, Μπενίσκος, Γεωργίου (50΄Καράμπελας), Σαμανίδης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Γιώργος Καμπερίδης): Κούζας, Λαζαρίδης, Πετρουζέλλης, Σκέντος, Μανίκας, Τουλκερίδης (55΄Φωκαΐδης), Δερμίσης ( 70΄Καραμανώλας), Δημηνάς, Καμπερίδης (75΄Σιδηρόπουλος), Νάκας, Τοπάλι.

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις