Σάκης Θεοδοσιάδης: «Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοι»

Στον «ΑΕΛ RADIO 104,8» μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης και τοποθετήθηκε για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, για την διαχείριση των επερχόμενων παιχνιδιών του Απόλλωνα Λάρισας καθώς και για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη:

Για τον Απόλλωνα Λάρισας: «Ο Απόλλωνας Λάρισας κοιτάει κάθε Κυριακή το παιχνίδι που έχει μπροστά του, προσπαθούμε όσο φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στον στόχο μας. Υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας γιατί με αυτά τα παιδιά χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί τους. Υπάρχει πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα. Είναι οι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας».

Για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας: «Η Γ’ Εθνική κατηγορία είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι εγκαταστάσεις των γηπέδων είναι τραγικές. Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο στηρίζεται πολύ στην δύναμη σε σχέση με εμάς που πιστεύω πως έχουμε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στον όμιλο. Από εκεί και πέρα, θα έλεγα πως έχουμε προσαρμοστεί πάρα πολύ γρήγορα. Από την αρχή της προετοιμασίας δώσαμε έμφαση στο να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέσα σε αυτό το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι ανταποκρίνονται εξαιρετικά πάνω σε αυτές τις συνθήκες του πρωταθλήματος».

Για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του: «Δεν αρκεί να είσαι μια ποιοτική ομάδα για να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα. Πρέπει κάθε Κυριακή να δίνεις περισσότερα από τον αντίπαλο σου. Είμαι ευχαριστημένος γιατί συνδυάζουμε την ποιότητα, τον ψυχισμό και την δύναμη. Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες και τα γήπεδα βαριά. Έχουμε όλα τα εχέγγυα. Όταν χρειάζεται να βγάζουμε δύναμη, βγάζουμε δύναμη, όταν χρειάζεται να δείξουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ομάδας, βγαίνουν σε κάθε παιχνίδι, οπότε θεωρώ ότι έχουμε όλο το πακέτο να συνδυάσουμε αυτά τα πράγματα και να χαίρεται ο κόσμος να βλέπει την ομάδα κάθε Κυριακή. Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και καλοί ποδοσφαιριστές. Οι συνθήκες εργασίας στην ομάδα, παρόλο που είμαστε στην Γ’ Εθνική, είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην Γ’ Εθνική και στην Β’ Εθνική».

Για την διαχείριση των επερχόμενων παιχνιδιών του Απόλλωνα Λάρισας: «Το πρωτεύον τώρα είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Εκεί είναι η προσοχή μας και η συγκέντρωση μας, το πως θα προετοιμαστούμε μέσα στην εβδομάδα μας όσο γίνεται καλύτερα για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι γι’αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε να κερδίζουμε εμείς, δεν κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοι».

Για την ΑΕΛ: «Κρατάει την τύχη στα χέρια της η ΑΕΛ. Βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Το Σάββατο παίζει ένα σημαντικό παιχνίδι. Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά και κερδίσει, θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Θεωρώ ότι δεν θα κινδυνέψει».

rockngoal.com.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις