Νταλάκας: «Μπορούμε με κάθε αντίπαλο»

Την άποψη πως η ομάδα του μπορεί πλέον να πάρει βαθμούς σε οποιοδήποτε παιχνίδι και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, εξέφρασε ο Δημήτρης Νταλάκας, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αυτοπεποίθηση που υπάρχει πλέον στις τάξεις της Αμβρακίας Κωστακιών. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο pamebala.gr παραμονές του τοπικού ντέρμπι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, σημειώνοντας:

«Είναι πραγματικά ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Καραϊσκάκης ενισχύθηκε αρκετά τον Ιανουάριο, ενώ έχει μία πολύ καλή ομάδα. Από την πλευρά μας, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και προσπαθούμε να πάρουμε βαθμούς σε όλα. Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, όσον αφορά και την τακτική μας και την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδηήποτε ομάδα, το ίδιο ευελπιστώ και με τον Καραϊσκάκη. Θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα».

Αναφορικά με την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Ελευθεροχώρι από τους Μαύρους Αετούς, υπογράμμισε: «Προσπαθήσαμε, επειδή βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όλα τα παιδιά να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, προηγηθήκαμε, είχαμε την ατυχία να δεχθούμε ένα γκολ στο 44′, παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι είχαμε στα χέρια μας το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όμως στο τελευταίο λεπτό, από μία αδράνεια της άμυνας, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Στο ποδόσφαιρο παίζει σημαντικό ρόλο και η τύχη. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό που αξίζαμε. Πιστεύω, όμως, ότι θα καλύψουμε την απώλεια αυτή στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις