Δεύτερη συνεχόμενη νίκη η Αγ. Παρασκευή, 2-0 τον Άρη Μελ.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, που επικράτησε στην έδρας της επί του Άρη Μελ με 2-0 κι έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.
Με δυο γκολ για τους γηπεδούχους κι ένα χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, το α’ ημίχρονο που έκρυβε πολλές συγκινήσεις…

Πολύ δυνατός αέρας, επιθετικός μονόλογος κι εντυπωσιακές επεμβάσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, που έψαχναν στην «κόντρα» ακόμα ένα γκολ, στο β’ μέρος.
Το σκορ για για την Αγ. Παρασκευή άνοιξε ο Καραγιάννης (21′), που εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο του Κουρίτα και πλάσαρε εύστοχα.
Μετά το 1-0 οι γηπεδούχοι βρήκαν κενούς χώρους κι έπαιξαν στην κόντρα με αποτέλεσμα να πετύχουν το 2-0, με πολύ ωραίο συνδυασμό των Καραγιάννη, Καρακώστα και τελικό αποδέκτη τον Μπόλη, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του (32′).
Με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι (34′), σε ανατροπή πάνω στη γραμμή της περιοχής, το οποίο εκτέλεσε ένα λεπτό μετά ο Γκίνης ο οποίος ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Τσιτσιρίκο, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο β΄ ημίχρονο οι παίκτες του Άρη ενέτειναν τις προσπάθειές τους για να επιτύχουν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, διότι πέρα από τις δικές τους λάθος επιλογές βρήκαν απέναντί τους τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις, όποτε χρειάστηκε, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Τσιγλιφής, Αγραφιώτης (72′ Σιγάλας), Μπόλης, Παπακώστας, Καραγιάννης, Κόφφας (76′ Μαρμαρινός), Γιάτσιος
ΑΡΗΣ ΜΕΛ: Κουρίτας, Σιαμέτης (72′ Δημόπουλος), Γκοτσόπουλος (46′ Πετρόπουλος), Γούτσιος, Γκίνης, Γκάγκας, Νούσιας, Θεοδοσιάδης, Μερμίγγης (16 Θεοδώρου), Τσιαντής, Τσίρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις