Θ. Θεοδοσιάδης: Έχουμε μέταλλο ως ομάδα και το δείξαμε

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης, τόνισε στις δηλώσεις του πως βάσει την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή του και υποστήριξε πως τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί, καθώς μπροστά υπάρχουν άλλοι οκτώ τελικοί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα:


«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, για τη σημαντική προσπάθεια που έκαναν, πέρα από το αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα. Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την άνοδο στη Football League. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τις όποιες ιδιαιτερότητες. Θεωρώ ότι, βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ένα παιχνίδι το οποίο είχε ρυθμό, ένταση, και για την κρισιμότητά του έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά, απειληθήκαμε στα πρώτα λεπτά από στημένες φάσεις, και πάνω σ’ αυτό το σημείο είχαμε δώσει έμφαση στην προετοιμασία μας πριν το παιχνίδι.

Φυσικά τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα μετά το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά και με την αποβολή. Παρόλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ πως έδειξαν το μέταλλο που έχουν ως ομάδα. Έδειξαν πίστη, αφοσίωση, πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια και θεωρώ ότι ο κόπος του δικαιώθηκε, παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να χάσουμε, με την πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός, ανταποκριθήκαμε πάνω στην πίεση του αντιπάλου, αλλά και να «κλέψουμε» το παιχνίδι στο τέλος.
Τίποτα δεν έχει κριθεί και για τις δύο ομάδες, έχουμε ακόμη οκτώ τελικούς. Είναι ένας βαθμός ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για τη δύσκολη συνέχεια. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, θα οργανωθούμε από αύριο και το μυαλό μας θα είναι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.
Αν οι παίκτες συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό οι κόποι τους θα ανταμειφθούν. Ο καθένας κάνει τη προσπάθειά του, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη φιλοξενία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις