Άνετα η Α.Ε. 2002 4-0 τη Δάφνη

Η Αθλητική Ένωση 2002 νίκησε 4-0 τη Δάφνη διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου. Στο 14′ ο Ευαγγελός σημάδεψε το δοκάρι στο φάουλ που εκτέλεσε. Ένα λεπτό αργότερα το σκορ άνοιξε με κεφαλιά του Βερντόβα. Στο 36′ ο Κατσαρός εκτέλεσε φάουλ και ο Σταθόπουλος με νέα κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 74′ ο Βέργος έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Στουμποβίκο και ο τελευταίος με σουτ ανέβασε τον δείκτη σε 3-0, αν και στην συγκεκριμένη φάση η Δάφνη διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ. Το τελικό 4-0 για την ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου έγινε στο 85′ με το πλασέ του Βερντόβα. Ο νεαρός Γιάννης Δαρρής έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για λογαριασμό της Δάφνης, με τον 15χρονο μεσοεπιθετικό να αφήνει θετικές εντυπώσεις.
Α.Ε. 2002: Αράπης, Βούλγαρης, Σφέτσιος, Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Στουμποβίκος (75′ Κουνατίδης), Γάκιας (55′ λ.τρ. Φιλίππου), Κατσαρός, Κιόσια (65′ Γαλάνης), Βερντόβα.
ΔΑΦΝΗ: Μιχέας, Μόσχοβος, Φιλοσόγλου, Γκιάστας, Γούλας, Αβλουγιάρης, Παπαστεργίου, Δαρρής (46′ Τερλεξής), Τσιτσιρίκης (79′ Κουσιαλάκης), Ευαγγελός, Λούκας (70′ Δεμερτζής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις