Χωρίς ψυχή και καρδιά δεν πας πουθενά

Στο ιδιαίτερο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κερδίζουν οι ομάδες που έχουν ψυχή και πάθος. Κι αυτό λείπει από τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Οι επαγγελματίες παίκτες που διαθέτει το βολιώτικο συγκρότημα δεν έχουν ανταποκριθεί με επιτυχία απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους και με ομάδες που διαθέτουν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, οι παίκτες των Μαύρων Αετών έβαζαν τα πόδια τους στη… φωτιά, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι σ’ ένα τόσο κρίσιμο ματς, που θα έπρεπε να τρώνε… σίδερα, παρουσιάστηκαν χαλαροί και αρκέστηκαν στο τέλος, όπως συνηθίζουν τελευταία, να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο. Από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τους στηρίζουν όλη τη χρονιά και βρέθηκαν και στο Ελευθεροχώρι. Αμφιβάλουμε, πλέον, αν αυτός ο κόσμος θα ξαναπάει στο γήπεδο, από τη στιγμή που οι ίδιοι οι παίκτες τον έχουν διώξει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει παίκτες με εμπειρία, με παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, αποδεικνύεται, ωστόσο, εκ του αποτελέσματος, πως δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού, να αντέξουν την πίεση του πρωταθλητισμού και ταπεινώνονται από ομάδες χωρίς ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι οποίες, ωστόσο, διαθέτουν παίκτες με ψυχή και καρδιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις