Τα εί«Χ»ε όλα, εκτός από νικητή…

Εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές φάσεις, δοκάρι, γκολ, κόκκινες κάρτες, αλλά χωρίς νικητή ήταν αυτό μεταξύ του Πρωτεσιλάου και του Πυράσου που έγινε στο γήπεδο Πτελεού κι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Σημαντική απώλεια βαθμών για τους αγχιαλίτες, στην προσπάθειά τους να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες τους αναλογούν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης…

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, τα τρία από τα τέσσερα γκολ μπήκαν στο α’ ημίχρονο, από μια απευθείας κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό είχαν οι δυο ομάδες, περιστατικό που εξελίχθηκε σε γενική σύρραξη κι έφερε συνολικές καθυστερήσεις 8′ λεπτών.
Το σκορ άνοιξε στο 18΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοτζαθανάση. Η παράβαση υποδείχθηκε το προηγούμενο λεπτό και επέφερε πολύ έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Σ. Χασιώτης έδιωξε καθαρά τη μπάλα σε κόρνερ κι ο επερχόμενος Σιώμος έπεσε πάνω του, κερδίζοντας ουσιαστικά την παράβαση.
Στο 23′ ο Γ. Αραπίτσας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έσπασε στο Μαρικλέν κι εκείνος σχεδόν σε κενό τέρμα με πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 36΄είχαμε το 2-1 όταν Σ. Χασιώτης έδωσε στον Αλέκο Αραπίτσα κι αυτός τον αδερφό του Γιάννη που με πλασέ έκανε το 2-1 κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Το β’ μέρος ξεκίνησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτζαθανάση έστειλε τη μπάλα απευθείας στο οριζόντιο δοκάρι.
Η ισοφάριση για τον Πύρασο έγινε στο 58′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόκκα και κεφαλιά του Μπασδάνη.
Στο 67′ έχουμε από μια κόκκινη κάρτα σε Παπαδόπουλο και Σφάκα για μεταξύ τους διαπληκτισμό που ξεκίνησε από ένα πλάγιο, εξελίχθηκε σε γενική σύρραξη κι επέφερε ολιγόλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση.
Στο 94′ ο Τσιλίγκος πιέστηκε, εκτός τέρματος έκανε λάθος διώξιμο κι ο Γ. Αραπίτσας από τα 35 μέτρα έκανε πλασέ σε κενή εστία, ωστόσο δεν σημάδεψε σωστά κι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Τσόγκας, Σ. Χασιώτης (58′ Μαλλιαρός), Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Γ. Αραπίτσας, Βούλγαρης, Παπαδόπουλος, Μαρικλέν (74′ Χρ. Παναγιώτου), Αλ. Αραπίτσας ( 84′ Λεϊμονής)
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς (46′ λ.τρ. Φούκης), Γιοβάνης, Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης (79′ Βαν ντε Γουίχε), Χατζητρακόσιας (29′ λ.τρ. Κόκκας), Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος, Δαμάσκος, Σφάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις