Νίκη και καλή εμφάνιση για Δάφνη

Πολύ καλύτερη η Δάφνη σε όλη τη διάρκεια τoυ αγώνα, επικράτησε δίκαια του Τοξότη στο γήπεδο Νεάπολης με 1-0. Οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοσή τους σταδιακά κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες. Η Δάφνη στο α’ μέρος κι ο Τοξότης στο β’ ημίχρονο…

Το γκολ που έκρινε το νικητή σημειώθηκε στο 36′, μετά από προσπάθεια του Παπαστεργίου κι απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα που έφερε τη μπάλα στο Δεμερτζή, που μόνος στη μικρή περιοχή και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Δυο λεπτά πριν (34′), οι γηπεδούχοι είχαν σουτ του Αυλογιάρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Η καλύτερη φάση για τον Τοξότη σημειώθηκε στο β’ μέρος, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κανδύλας έκανε την κεφαλιά στέλνοντας κι αυτός τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
ΔΑΦΝΗ: Μιχέας, Λουκάς, Τσιτσιρίκης, Αυλογιάρης, Γούλας, Γιάστας, Φιλοδόγλου (59′ Μόσψοβος), Τσαρέλας, Δεμρτζής (77′ Τερλεξής), ευαγγελός (89′ Κουσιαλάκης), Παπαστεργίου
ΤΟΞΟΤΗΣ: Β. Πασπαλάρης, Αλημπάκης, Σιαμουρδάνης, Πάνου (77′ Κυριαζής), Στρούγκης), Α. Βέτσικας, Γ. Βέτσικας, Πελεκούδας, Παραδάκης, Κανδύλας (73′ Παπαθεοδώρου), Τσένα (60′ Χ. Πασπαλάρης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις