«Χ»ωρίς γκολ και νικητή Απόλλων- Αγ. Παρασκευή

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της αγωνιστική, αυτό μεταξύ Απόλλωνα Καν. κι Αγ. Παρασκευής, δεν προέκυψε νικητής, καθώς οι δυο ομάδες δεν βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και μοιραία ήρθε το 0-0.
Ως κερδισμένη μπορεί να λογίζεται η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία διατήρησε τη διαφορά των 5 πόντων που υπήρχε πριν ξεκινήσει η μεταξύ τους αναμέτρηση…

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από γενικευμένη σύρραξη στο 95′, όταν ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων ως φο-σάιντ, με παίκτες και φιλάθλους να γίνονται ένα κουβάρι πάνω στον επόπτη Σακκά, που καταλόγισε παράβαση.
Ακολούθησε περίπου 10λεπτη διακοπή, με τους διαιτητές να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο, στον οποίο τελικά επέστρεψαν και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε κανονικά. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, παρούσα στα Κανάλια ήταν και η διοίκηση της ΕΠΣΘ.
Σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική εικόνα της αναμέτρησης, δεν υπήρχαν πολλές φάσεις καθώς οι προσπάθειες των δυο ομάδων αναλώθηκαν στο χώρο του κέντρου.
Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τους φιλοξενούμενους, αυτοί επέλεξαν να παίξουν με αντεπιθέσεις, σε κάποιες από τις οποίες βγήκαν σωστά, ωστόσο στην τελική ενέργεια έκαναν λάθος επιλογή η κακό τελείωμα, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μουράβας, να μην κινδυνεύσει σχεδόν καθόλου.
Από την άλλη, η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων σημειώνεται στο 20′, όταν ο Τσιουρής έκανε πολύ καλή ατομική ενέργεια και πλάσαρε, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού «αποκρούστηκε» από το εσωτερικού του κάθετου δοκαριού.
Η επόμενη καλή στιγμή ήταν φάση που «τίναξε» στον αέρα την αναμέτρηση και επέφερε τις επεισοδιακές αντιδράσεις των γηπεδούχων. Σημειώθηκε στο 95′ όταν ο Τσιουρής κινούμενος γρήγορα- σε μια έτσι κι αλλιώς γρήγορη φάση- έγινε αποδέκτης της κάθετης μπαλιάς, κοντρόλαρε τη μπάλα, έκανε μπάσιμο στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα. Ωστόσο, ο επόπτης Σακκάς που έλεγχε την περιοχή των φιλοξενούμενων υπέδειξε οφ-σάιντ, με μεγάλη καθυστέρηση ισχυρίζονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αναφέρουν ότι ήταν μια απόλυτα καθαρή φάση.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ: Μουράβας, Κουζιώκας, Φέιζο, Αλβανός, Φώτου, Λαρίσης, Γιαννακούρας, Μπάρδας (75′ Παναγιωτάκης), Πάντσιος (80′ Κατσικαδάμος), Τσουρής, Ρακής (60′ Γ. Μαστακούλης)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, (72′ λ. τρ. Λιάτσικος), Λούμπαρδος, Σιγάλας, Κόφφας, Κούκιος (92′ Παπουτσής), Παπακώστας, Καραγιάννης, Μαρμαρινός (68′ Μπόλης), Γιάτσιος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις