Πρόκριση στην παράταση για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Την πρόκριση στην 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος πήρε ο Γ.Σ. Αλμυρού, επικρατώντας με 0-1 στην παράταση του Α.Ο. Σελλάνων. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Προαστίου στην Καρδίτσα και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Κοντοβάς στο 100′ με χτύπημα πέναλτι.

Έγινε ένα νευρικό παιχνίδι, χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, με το «Γιάννη να φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Οι καλές επιθετικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και χωρίς κάποια από αυτές να θεωρηθεί κλασική ευκαιρία για γκολ.
Έτσι μοιραία το παιχνίδι έληξε 0-0 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση. Εκεί ο Αλμυρός ευτύχησε να εκμεταλλευτεί μία φάση στο 10λεπτό της παράτασης και να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Συγκεκριμένα ο Βούλγαρης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπούσδρα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Κονταβάς, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαποστόλου, γράφοντας το 0-1.
Στα υπόλοιπα 20 λεπτά ο Α.Ο. Σελλάνων δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Γ.Σ. Αλμυρού να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης.
Έτσι, πλέον ο Γυμναστικός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μ. Τετάρτη 12/4 στον Αλμυρό τον Ποσειδώνα Ν.Π., ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαποστόλου, Μερεντίτης (97′ Τάφα), Ζαραμπούκας, Κούρκουλας, Μπούσδρας, Κλιάφας, Θεοδωρόπουλος, Κατσιγιάννης, Δανιήλ (75′ Καραγκούνης), Παπαδημητρίου (55′ Αδάμος), Χαρβαλιάς
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ : Χαλάτσης, Καψιώτης, Φαράντος (60′ Τσιάτσιος), Πλαβός, Κυργιάκος, Ακασού (72′ Βούλγαρης), Κρανάς, Θωμαΐδης, Αραμπατζής, Νασιακόπουλος (58′ Παυλίδης), Κοντοβάς.

ΦΩΤΟ από το σημερινό παιχνίδι από την εφημερίδα “Νέος Αγών”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις