Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκαν οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Β. (photos)

Με ψηλά το κεφάλι έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων ο Ολυμπιακός Βόλου, κερδίζοντας την τελευταία αγωνιστική 66-46 τους Σίθωνες Χαλκιδικής στο κλειστό της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, τα κορίτσια του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το τουρνουά με δύο νίκες και δύο ήττες, τερματίζοντας στην 3η θέση

πίσω από τον Απόλλων Πτολεμαΐδας, ο οποίος προκρίθηκε στην τελική φάση και από τους Πάνθηρες Καβάλας. Την 4η θέση κατέλαβε ο Πανεδεσσαϊκός και την 5η οι Σίθωνες..
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρότι οι Σίθωνες στο πρώτο ημίχρονο προσπαθούσαν να βρίσκονται κοντά στο σκορ, με τις «ερυθρόλευκες», ωστόσο, να πετυχαίνουν πολλούς αιφνιδιασμούς και να φτάνουν στο καλάθι.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια του Ολυμπιακού έπαιξαν καλύτερο μπάσκετ, συνέχισαν να έχουν το εύκολο καλάθι και στο διάστημα αυτό η ομάδα σημείωσε 43 πόντους. Ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στην άμυνα ζώνη του αντιπάλου και δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα να σημειώσουν μια άνετη νίκη.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη επίθεση στο τουρνουά, σημειώνοντας 207 πόντους, δύο περισσότερους από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, ο οποίος, όπως προαναφέραμε, κατέλαβε την 1η θέση.
Δεκάλεπτα: 15-9, 23-18, 43-32, 66-46
Διαιτητές: Χατζίδου-Μιμηκόπουλος
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Ράμμου): Γκανάτσιου 3(1), Χούτα 4, Λιόλιου 2, Στάμου, Ντελή 4, Αρτεμισίου 11(1), Νούλα 20, Σιμιτζή 8, Πόπινσουκ 14(2).
Σίθωνες (Νικήτας): Κούρα 8, Μαυρίδου, Ρέπα 15(1), Βρασταμηνού 15, Κυπριάκη, Τσαμούρα 8.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις