Το “ευχαριστώ” του Β. Γκάμπα σε Διαγόρα και Νίκη

Την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους έχουν βοηθήσει τους γιους του (Χρήστο και Δημήτρη Γκάμπα) να εξελιχθούν ως ποδοσφαιριστές και ως χαρακτήρες στις ομάδες που συμμετείχαν και συμμετέχουν, αισθάνθηκε ο πατέρας τους, Βαγγέλης Γκάμπας με σχετική επιστολή στο mailbox του goalpost.gr.

H σχετική επιστολή:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στην ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου για την άψογη συμπεριφορά προς τα δύο μου παιδιά, Χρήστο και Δημήτρη Γκάμπα. Συγκεκριμένα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του συλλόγου, στον Ζήση Ντελόπουλο, στον Σάκη Πρασσά, στον Γιάννη Μπακάλη, στον Δημήτρη Λαγό και στον Ηλία Χολέβα για όσα προσφέρουν στην ομάδα του Διαγόρα και στα δύο γιους μου. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη προς τον προπονητή, Μιχάλη Βαγγόπουλο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Διαγόρα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τη Νίκη Βόλου και συγκεκριμένα τον Κυριάκο Κοκκινάκη, τον Λεωνίδα Μπίλη για την αγάπη που έδειξαν στα παιδιά μου.

Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Βαγγέλης Γκάμπας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις