Τα αποτελέσματα του 1ου Ορεινού Αγώνα Δρόμου PLASTIRA’S LAKE TRAIL RACE

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου PLASTIRALAKE TRAIL RACE την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, μια διοργάνωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδίτσας “ΠΕΡΣΕΑΣ” σε συνεργασία με τον εκ φύσεως μοναδικό Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Οι 500 περίπου αθλητές και λάτρεις της φύσης που βρέθηκαν στην γραμμή της αφετηρίας μαζί με τους εθελοντές και τους θεατές δημιούργησαν μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα. Ήταν μια ευκαιρία για τους περισσοτέρους να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχή και να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία του νομού Καρδίτσας.

PLASTIRA’S LAKE TRAIL RACE – ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ:

Μεγάλος νικητής στον αγώνα των 20χλμ. Ανδρών αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Χριστάνας της TRG/TECNIKAμε χρόνο 1:25:33 με δεύτερο τον Ηλία Γιακίμη της ίδιας ομάδας και τρίτο τον Κωνσταντίνο Τσάντο της  ULTRA TRAIL PELION.

Στα 20χλμ γυναικών πρώτη θέση για την Μακρίνα Γρηγοριάδου της ομάδας ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ με 01:50:55 , δεύτερη η Φένια Βότσιου της TRG/TECNIKA με 02:02:24 και τρίτη η Κυριακή Γιαννούτσου με 02:03:25 .

SSSSSSEEE

Στα 10χλμ ανδρών νικητής ήταν ο Νίκος Ρούσσας της TRG/TECNIKAμε 00:35:53 , δεύτερος ο Αλέξανδρος Γελαδάρης του ΑΠΣ.ΖΕΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ με 00:36:07 και τρίτος ο Αθανάσιος Κουρής  της ομάδς INOV8-FIFTH ELEMENT με 00:37:30 ενώ στις γυναίκες στον αγώνα των 10χλμ πρώτη ήταν η Βάσω Αβδουλά με 00:46:32  δεύτερη η Κωνσταντίνα Νάστου του ΣΚΑΜ με 00:49:05 και Τρίτη η Κωνσταντίνα Γκατζή του Γυμναστικού Συλλόγου Καρδίτσας με 00:49:28.

               

Για την επιτυχία της οργάνωσης ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. Τσιαντή Δημήτριο, τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Όλγα Χρήστου για την υποστήριξη και την βοήθεια τους από την πρώτη στιγμή που θέσαμε την ιδέα του αγώνα μας.

Επίσης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας.

Τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΟΛΙΔΕΣ για την πολύτιμη – ουσιαστική βοήθεια, υποστήριξη αλλά και την παραχώρηση των χώρων και αιθουσών του ξενοδοχείου την προηγουμένη αλλά και όλη την ημέρα του αγώνα.

Τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ:

– Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στη περιοχή Καλύβια Πεζούλας που διεξήχθη ο αγώνας: ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟΝ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ, ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΖΑΡΝΑΒΑΛΟΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΦΑΓΟΤΟΠΙ για την υποστήριξη τους.

– την ΘΕΟΝΗ για την κάλυψη του αγώνα σε νερά στους σταθμούς και στον τερματισμό.

– την εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ για την κάλυψη του αγώνα σε χυμούς.

– τον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΑΡΤΟΖΥΜΟ για την κάλυψη του αγώνα σε ενεργειακές μπάρες δημητριακών.

– το οπωροπωλείοDOBRAFRUITSγια την κάλυψη του αγώνα σε μπανάνες.

– τις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑ για την ασφαλιστική κάλυψη του αγώνα.

– την καφετέρεια VITRAGEγια την υποστήριξη τους.

το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την υποστήριξη τους.

– το αρτοποιείο ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  για την κάλυψη του αγώνα σε σάντουιτς.

– την εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ για την κάλυψη του αγώνα σε χαλβαδάκια.

Και τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

ΑΜΠΙΑ ΚΑΦΕ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ, ΗΧΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΛΑΖ ΠΕΖΟΥΛΑΣ ΘΕΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ATHLOPOLISΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Α.Ο.ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ¨ΦΑΕΘΩΝ¨ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΙΣ, FITNESSFORUMΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΟΥΡΕΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΑΝΗΣ, ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΘΕΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Ι.ΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε., ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, NAIADESHOTEL, KAZARMAHOTELγια την πολύτιμη υποστήριξη τους.

Σημαντικότατη βέβαια ήταν και η παρουσία των εθελοντών-φορέων, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο  1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου PLASTIRASLAKETRAILRACE.

Τους ευχαριστούμε όλους εκ βάθους καρδίας!!!

Ευχαριστούμε,

·         Το ΕΚΑΒ Καρδίτσας, για την διάθεση ασθενοφόρου.

·         Το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας που συνείσφερε τα μέγιστα για τη κάλυψη του αγώνα και την ασφαλή διέλευση των δρομέων σε όλη τη διαδρομή.

·         Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Καρδίτσας για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη στον τερματισμό του αγώνα.

·         Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας που συνόδευε τους δρομείς μας καθ όλη την διάρκεια του αγώνα.

·         Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Καρδίτσας.

·         Τον Σύλλογο Νέων Νεοχωρίου, για την υποστήριξή του στους σταθμούς τροφοδοσίας.

·         Τον κ. Τέλη Τσόγκα για την παρουσίαση του αγώνα και τον κ. Βαγγέλη Παπαβασιλείου για την onlineκάλυψη του αγώνα.

·         Τους αθλητές του Συλλόγου μας, που υποστήριξαν γραμματειακά τις εκκινήσεις μας και στον τερματισμό με τη εξυπηρέτηση των δρομέων για την παραλαβή των αναμνηστικών.

·         Τους υπαλλήλους του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα που συνετέλεσαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

               

Επίσης ευχαριστούμε θερμά, κυρίως εσάς, μικρούς και μεγάλους αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας (και από άλλα μέρη της Ελλάδας) προκειμένου να τρέξετε, να περπατήσετε ή να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας οπλίζοντας μας με ζήλο, ενθουσιασμό και κίνητρο να συνεχίσουμε και του χρόνου.

Ο  1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου PLASTIRALAKE TRAIL RACE έκοψε το νήμα του τερματισμού, με απόλυτη επιτυχία, και την υπόσχεση ο τερματισμός αυτός να σημάνει μία νέα αφετηρία.

Γιατί σκοπός μας, αυτός ο αγώνας… είναι να γίνει θεσμός.
Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, λοιπόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η οργανωτική επιτροπή του 1ου Ορεινού Αγώνας Δρόμου PLASTIRALAKE TRAIL RACE