Μανούρας: «Στόχος μια ακόμη νίκη»

Σε άδεια βρίσκονται απο την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου για τις γιορτές του Πάσχα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να επουλώσουν τις πληγές τους καθώς απο το τελευταίο ματς με τον Καραϊσκάκη αποχώρησαν τραυματίες οι Ιωάννου, Μπαλτιμάς, Κεχαγιάς και Τεντολούρης. Έτσι μέχρι την Τρίτη που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι Μαύροι Αετοί υπάρχει ελπίδα πως το ιατρικό δελτίο θα είναι λευκό.

Ο προπονητής του Ελευθεροχωρίου, Νίκος Μανούρας μιλώντας στο goaltrikala.gr αναφέρθηκε αρχικά στο ματς με τον Καραϊσκάκη, σημειώνοντας:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο, βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο.

Στο πρώτο 20ο λεπτό θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με τον Μπαλτιμά ωστόσο από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ και δεν μπορέσαμε να αντίδρασουμε λόγω και των αναγκαστικών αλλαγών στο ημίχρονο».

Παράλληλα για την συνέχεια δήλωσε: «Συνεχίζουμε. Έχουμε στόχο μια ακόμη νίκη για να επιτευχθεί και μαθηματικά η υπόθεση παραμονή. Εύχομαι να επιστρέψουν σύντομα οι τραυματίες, για το ματς με την Σεβαστή θα υπολογίζουμε και τους Σκόνδρα, Τσιγάρα και νομίζω πως στις επόμενες ημέρες οι παίκτες μου θα πάρουν πολύτιμες ανάσες. Επί της ευκαιρίας να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις