Λ. Πρέκας: Καλύτερη ομάδα η Νίκη από τους Ικάρους

Την αισιοδοξία του, πως η Νίκη θα πάρει σήμερα το ροζ φύλλο αγώνα στο παιχνίδι με τους Ικάρους Τρικάλους και θα κάνει σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική μπάσκετ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής των «κυανολεύκων» Λάμπρος Πρέκας. Συγκεκριμένα ο Βολιώτης τεχνικός δήλωσε:

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι αυτό με τους Ικάρους, ωστόσο, θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε. Δουλέψαμε σκληρά με τους παίκτες, δεν έχω κανένα παράπονο, καθώς όλοι δίνουν κανονικά το «παρών» καθημερινά στις προπονήσεις. Θα αγωνιστούμε πλήρεις στο σημερινό παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
Για να έχει αξία η νίκη που σημειώσαμε επί του Γ.Σ. Βόλου εκτός έδρας στην πρεμιέρα, θα πρέπει να κερδίσουμε τους Ικάρους. Ψυχολογικά θα μετρήσει πολύ για τη συνέχεια των πλέι οφ, εν όψει και των δύο συνεχόμενων παιχνιδιών που ακολουθούν με τις Σοφάδες (εκτός και εντός έδρας).
Πρώτο μέλημα για μας, βέβαια, είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και αν μπορέσουμε, ανάλογα πως θα πάει το ματς, να «χτίσουμε» μια διαφορά. Στη συνέχεια οι Ίκαροι θα δώσουν δύο παιχνίδια με τον Γ.Σ. Βόλου, τα οποία δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα, όπως είναι τα πλέι οφ, θα πρέπει να κερδίζεις και μετά να βλέπεις τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Παίζει σημαντικό ρόλο το πως θα παρουσιαστούν ψυχολογικά οι ομάδες σε κάθε παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τους δύο βαθμούς, παίζοντας παράλληλα και ωραίο μπάσκετ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις