Νίκη με γκολ και θέαμα για τα Κανάλια

Εξαιρετική εμφάνιση για τους γηπεδούχους, που βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και κέρδισαν πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν νωρίς. Μετά την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους έπεσε η απόδοσή τους, όμως ανακτώντας γρήγορα το προβάδισμα, πήραν μια πολύτιμη νίκη…

Το 1-0 έγινε στο 8′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάρδα και βολ-πλανέ του Γιαννακούρα από το ύψος του πέναλτι, που έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Ταλαδιανού,
Στο 53΄οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, εκμεταλλευόμενοι ασυνεννοησία των Κουζιώκα και Λαρίση που έφερε τη μπάλα στο Χισάι, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στην αντίπαλη εστία, εκμεταλλευόμενος ότι ο Μουράβας ήταν μακριά από το τέρμα του.
Στο 60΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τσιουρής έκανε το 2-1, στο 63′ ο Χισάι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για διαμαρτυρία.
Στο 82′ το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους με τον Ανέστη Μαστακούλη, που επανεμφανίστηκε μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, μη έχοντας αγωνιστεί από το Νοέμβριο. Το 3-1 έγινε μετά από πάσα του Τσιουρή προς τον σκόρερ Αν. Μαστακούλη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα.
Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 87′, όταν υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Φέιζο μετά από σουτ του Χρυσοφού. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Συνοδινός.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Κουζιώκας (60′ Φέιζο), Κατσικαδάμος (75′ Α. Μαστακούλης), Γ. Μαστακούλης, Φώτου, Αλβανός, Λαρίσης, Ρακής, Τσιουρής, Μπάρδας Γιαννακούρας (55′ Χίντα)
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο (70′ Γεωργίου), Ρ. Παναγιώτου, Καραθανάσης, Συνοδινός, Χρυσάνθης, Δαλακιάρης, Χισάι, Ν. Παναγιώτου, Ασημάκης (55′ Χρυσοφός) Σένκο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις