Νίκη με ανατροπή σκορ, για Διαγόρα στο Βασδέκειο

Σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ηρακλής και Διαγόρας αναμετρήθηκαν στο Βασδέκειο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Σπ. Καραπλιάγκος πήρε την ομάδα πάνω του και με δυο προσωπικά γκολ, έκανε την πλήρη ανατροπή στο σκορ κι επανέφερε το Διαγόρα στο δρόμο των επιτυχιών…

Το 1-0 έγινε στο 27′ με πλασέ του Δαμάσκου, μετά από σέντρα του Ασλάνογλου κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στο 47′ από κόρνερ του Κουβελά, ο Πρασσάς έκανε αρχικά μια κεφαλιά και στη συνέχεια η μπάλα πήγε στο Σπ. Καραπλιάγκο που από κοντά έκανε το 1-1.
Στο 58′ σημειώθηκε η πλήρης ανατροπή, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και πάλι του Σπ. Καραπλιάγκου, που έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του δεύτερου δοκαριού.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο προπονητής του Διαγόρα Μιχ. Βαγγόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Μετά το ανεπιτυχές της περασμένης αγωνιστικής με το ΓΣ Αλμυρού, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για το σημερινό αποτέλεσμα. Ο λόγος που ο Διαγόρας βρίσκεται σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση, είναι το βάθος του ρόστερ.»
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Γούσιος, Μανούσος (63′ Λιόλιος), Τζιόλας, Πριονιστής, Μπέσσας, Δαμάσκος, Τρελόπουλος, Λιάκος (80′ Γκινίδης), Ασλάνογλου, Κατσαμπέκης (60′ Κιπτίου)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ξανθάς, Αποστολίδης (46′ Μαυρίδης), Σιαμέτης, Πρασσάς, Χολέβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Κ. Καραπλιάγκος, Καπούλας (46′ Κουβελάς), Πάσχος, Καλλιακούδας (80′ Καρατζιώλης), Γκάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις