Φιλικό με Δημητριάς το Σάββατο η Νίκη

 Συνέχεια φιλικών για την ομάδα Νέων της Νίκης με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα της Δημητριάς. Συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 16:00, η μικτή ομάδα Νέων της βολιώτικης ομάδας θα αντιμετωπίσει τη Δημητριά στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος ενώ τρεις ώρες αργότερα (19:00) στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου της Νέας Ιωνίας τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Συλλόγου θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου:

“Από τη Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνονται τα κάτωθι:

1) Το Σάββατο 07/02/2015 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ομάδα Κ-17/15). Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

2) Το Σάββατο 07/02/2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Καλούνται οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, καθώς και των ομάδων Παίδων και Νέων να παραβρεθούν στην εκδήλωση.”