Χωρίς γκολ… χωρίς νικητή, στο Ακρόπολη- Αγ. Παρασκευή

Νέα απώλεια βαθμών για την Αγ. Παρασκευή στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε το πρωί στο Βασδέκειο με γηπεδούχο την Ακρόπολη, οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ…

Πιο επιθετικοί οι γηπεδούχοι, που δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ είχαν και δοκάρι στο β ημίχρονο.
Ήθελαν αρχικά να κρατήσουν το μηδέν κι από εκεί και πέρα να σκοράρουν σε κόντρα επίθεση οι φιλοξενούμενοι, που είχαν πολύ σημαντική ευκαιρία για γκολ στο α’ μέρος, όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος έπαιξε το ρόλο του.
Για τους φιλοξενούμενους η καλύτερη φάση καταγράφηκε όταν ο Καραγιάννης σε τετ α τετ πλάσαρε, ωστόσο είδε τη μπάλα να αλλάζει πορεία εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου και να καταλήγει άουτ, αφού πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Στο 5′ και στο 30′ σε τετ α τετ ο Παγώνης αστόχησε, από πάσες του Κώστα και Τάσου Κολημήτρα αντίστοιχα, ενώ στο 20′ και στο 40΄ από παράλληλες σέντρες του Παγώνη ο Μόσιος από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού εξουδετέρωσαν οι αμυντικοί.
Στην καλύτερη φάση για την Ακρόπολη ο Αξιώτης είχε δοκάρι (60′) όταν επεχείρησε σουτ πάνω από τα 30 μέτρα, απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας Τσιτσιρίκος και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Ο Αξιώτης επιχείρησε σουτ στο 80′, όμως απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο Τσιτσιρίκος στο «παραθυράκι» της εστίας του, όπως έκανε και στο 90′ χαμηλά στη γωνία του, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κ. Κολημήτρα.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης (70′ Αξιώτης), Πασιάς, Δ. Φώτου, Τσάμης, Κ. Κολυμήτρας, Αξιώτης, Τ. Κολημήτρας, Παγώνης, Μ. Τσουκάλης, Μόσιος.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Τσιγκλιφής, Λιάτσικος, Κόφφας, Χατζημητροφάνης, Καραγιάννης, Παπακώστας, (75′ Κλώθος), Γιάτσιος (46′ Μπόλης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις