Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕ Καραϊσκάκης

Επέστρεψε στις επιτυχίες η ΑΕ Καραϊσκάκης, μετά την κακή παρένθεση της περασμένης αγωσνιτικής με τον Απόλλωνα Λάρισας, επικρατώντας στη δύσκολη έδρα του Διαγόρα Σεβαστής με 1-2. Η αρτινή ομάδα ήθελε μόνο νίκη για να διατηρηθεί μόνη δεύτερη στην κατάταξη του Πρωταθλήματος, και τα κατάφερε, ασκώντας έντονη πίεση στο δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 5ο λεπτό, με τον Καράμπελα να αστοχεί.Ο ίδιος παίχτης βρήκε στόχο στο 18ο λεπτό, όταν από πάσα του Μυλωνά βρέθηκε απέναντι από τον Ανδρούτσο, και τον πλάσαρε για το 1-0. Από εκείνο το χρονικό σημείο, οι παίχτες του Νίκου Θεοδοσιάδη ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ισοφάριση στο 35ο λεπτό, όταν μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στον Κουσίδη, που τελείωσε τη φάση όμορφα, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕ Καραισκάκης μπήκε πολύ αποφασιστικά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο 47′ ο Χαρτσιάς επιχείρησε διαγώνιο σουτ, και ο Αλυσσανδράτος με τη βοήθεια του δοκαριού αποσόβησε το 1-2. Στο 55′ ο Κουσίδης είχε ωραίο σουτ που έφυγε άουτ, ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. ο Κόλλινς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο γκολκίπερ του Διαγόρα το νίκησε.

Η πίεση της αρτινής ομάδας συνεχίστηκε και στο 70ο λεπτό ο Ευαγγέλου πλάσαρε, όμως και πάλι ο Αλυσσανδράτος είπε “όχι”. Στο 75′ ο Καραγιαννίδης βρέθηκε σε καλή θέση όμως το τελείωμά του δεν ήταν καλό, για να φτάσουμε στο 80′, όταν οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που άξιζαν σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, όταν ο Μπεκατώρος σέντραρε, και ο Ευαγγέλου με πολύ δυνατή κεφαλιά δεν άφησε αυτή τη φορά περιθώρια αντίδρσης στον Αλυσσανδάτο, πετυχαίνοντας το 1-2. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε νέα μεγάλη φάση για τρίτο γκολ, όμως ο Γυφτοκώστας νικήθηκε σε πρώτο χρόνο πάνω στη γραμμή από το Σκλιοπίδη και σε δεύτερο χρόνο από τον Αλυσσανδράτο, με το 1-2 να μένει μέχρι τέλους, και την αρτινή ομάδα να παίρνει μια μεγάλη νίκη.

Διαιτητές : Γρατσάνης Βαγγέλης Βοηθοί : Κωτούλας Πέτρος – Τακόπουλος Βασίλης

Διαγόρας Σεβαστής (Παπαδόπουλος) : Αλυσσανδράτος, Σκλιοπίδης, Αβραμίδης, Δημητρίου, Τερζής (81′ Κούμπουλα), Καρατζάογλου (70′ Δημητρουλόπουλος), Κατσιαμήτας (58′ Δεμηρτζόγλου), Μίχος, Μυλωνάς, Γεωργίου, Καράμπελας

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Παπανίκου, Αβραμίδης (46′ Κόλλινς), Βελέτης, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Κουσίδης, Ζυγκερίδης (63′ Ευαγγέλου)

artagoal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις