Μπέος: «Ούτε μέχρι τα Λεχώνια ο Ολυμπιακός Β.»

Στην τηλεόραση του ASTRATV και στην εκπομπή «Κυριακάτικη Αρένα» φιλοξενήθηκε ο σε προσωρινή αργία Δήμαρχος Βόλου όπου και απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσαν οι Απόστολος Γαλάτης και Γιώργος Γεωργούλας. Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε πως συνεχίζει να είναι Ολυμπιακός Β. αλλά θα στηρίξει τη νέα ομάδα που προσεχώς θα έρθει στον Βόλο. Για τον Ολυμπιακό Β. του Τσιμπανάκου και του Μποτσιβάλη υποστήριξε πως δεν μπορεί να φτάσει μέχρι τα Λεχώνια ενώ θεωρεί πως ο κ. Τσεκούρας έχει ευθύνη για την επόμενη μέρα του βολιώτικου Συλλόγου.

Τα σχετικά αποσπάσματα καθώς και το βίντεο της συνέντευξης του Αχιλλέα Μπέου στην τηλεόραση του ASTRATV:

Για τη νέα ομάδα στον Βόλο

«Η νέα ομάδα στο Βόλο θα γίνει σίγουρα. Είτε λέγεται Πύδνα, είτε Σεβαστή, είτε Αιγινιακός. Πριν από 5 μήνες ήρθαν στο γραφείο μου 3 επιχειρηματίες και μου είπαν πως το timing είναι καλό ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα στην πόλη. Εγώ τους πρότεινα να φέρουν μια ομάδα από την Β’ Εθνική και όχι από Γ’ Εθνική και μου είπαν πως ο λόγος που επιλέγουν να ξεκινήσουν από τη Γ’ Εθνική είναι γιατί θέλουν η ομάδα αυτή να αγαπηθεί από τους Βολιώτες και να ενώσουν ποδοσφαιρικά την πόλη. Χαρακτηριστικά μου ανέφεραν πως αν ανέβει η νέα ομάδα κατηγορία και δεν έχει αγαπηθεί από τον κόσμο του Βόλου θα φύγουν.

Από την πλευρά μου, τους εξέφρασα τη στήριξή μου στην προσπάθεια αυτή, γιατί την πιστεύω, αλλά τους είχα τονίσει πως είμαι σύμφωνος με μία προϋπόθεση. Να μην υπάρχει Ολυμπιακός ή Νίκη στην Β’ Εθνική.

Από αυτά που γνωρίζω, η νέα ομάδα δεν θα αγωνίζεται ούτε στο ΕΑΚ, ούτε στο Πανθεσσαλικό, ενώ την πρώτη χρονιά δεν θα βγάζουν εισιτήρια και στο γήπεδο θα μπαίνουν μόνο παιδιά κάτω των 12 ετών και μόνο όσοι έχουν κάρτες μέλους όπου θα μπαίνουν δωρεάν. Το μπάτζετ για την πρώτη χρονιά είναι εξασφαλισμένο».

«Με Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο δεν πάνε ούτε μέχρι τα Λεχώνια»

«Εύχομαι μία ομάδα από τον Βόλο να βρεθεί στην Β’ Εθνική. Εύχομαι να είναι ο Ολυμπιακός αλλά είμαι σίγουρος πως με τον Μποτσιβάλη, τον Τσιμπανάκο και τον Τσιτσιρίγκο δεν πάνε ούτε μέχρι τα Λεχώνια. Καλή επιτυχία στη Νίκη και στο Ολυμπιακό αλλά εγώ θα στηρίξω την νέα ομάδα. Πάνε αυτές οι εποχές. Ο κόσμος βαρέθηκε την μιζέρια».

Για τις σχέσεις Μποτσιβάλη – Τσιμπανάκου

«Κάποια στιγμή στην αρχή της χρονιάς ήρθε ο Πέγιος και μου είπε ότι πρέπει η ομάδα να ανέβει στη Football League, ώστε στη συνεχεία ο Ευρυπίδης να κάνει πέρα τον Μποτσιβάλη και να συνεργαστείτε μαζί. Βρε τι είναι αυτά που λέτε; Αύριο αν θέλω έρχομαι και την παίρνω την ομάδα. Αλλά τι να την κάνω; Για μένα ο Ολυμπιακός Βόλου τελείωσε γι αυτούς τους 20,30,40 αλήτες. Για μένα είναι παρελθόν. Ευχαριστώ τους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου για τη στήριξή τους και ξέρουν καλά ότι θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Αλλά όπως είπα, ο Ολυμπιακός Βόλου τελείωσε για εμένα».

«Μεγάλη η ευθύνη του Τσεκούρα»

«Ο Τσεκούρας έχει μεγάλη ευθύνη που παραχώρησε την ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς κανένα εχέγγυο. Και την παραχώρησε σε αυτόν που έκλεψε 250.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό Βόλου και στον μάνατζερ που μαζί με τον Πάτση το 2013 δούλευαν εναντίον της ομάδας. Ο Ολυμπιακός με αυτούς επέστρεψε σε εποχές προ Βασιλειάδη και έχει γίνει ομαδούλα. Και ρωτάω. Ποιος θα πληρώσει τις οφειλές που θα αφήσουν αυτοί οι δύο; Διότι ο Μποτσιβάλης και ο Τσιμπανάκος είναι περαστικοί. Τα χρέη θα μείνουν στον Ερασιτέχνη. Μόνο στην ΕΠΟ χρωστάει ο Ολυμπιακός 30.000 ευρώ. Ποιος θα τα πληρώσει αυτά βρε Τσεκούρα;»

Και συμπλήρωσε για τον Ευρυπίδη Τσιμπανάκο: «Οι παίκτες που πήγαν στον Ολυμπιακό έκαναν συμφωνία για 2000 ευρώ και τα 1000 τα έβαζε στην τσέπη ο Τσιμπανάκος. Για ρωτήστε τους παίκτες που πήγαν στον Ολυμπιακό. Τους πήρε μίζα ο Τσιμπανάκος; Λυπάμαι πολύ που επέλεξαν κάποιοι τον Μποτσιβάλη και τον Τσιμπανάκο αλλά αυτό τους αξίζει.»

Και κατέληξε: «Εγώ παραμένω Ολυμπιακός Βόλου και εύχομαι να πάει καλά. Και πρέπει να ξέρουν κάποιοι ότι το πέρασμα του Αχιλλέα Μπέου από τον Ολυμπιακό Βόλου θα μείνει στην ιστορία. Γιατί αυτά που έζησε ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Αχιλλέα Μπέο δεν θα έχει ζήσει με κανέναν άλλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις