“Βλέπει” Μπαχούι η ΑΕΚ

Ένα όνομα που είχε «παίξει» και πρόσφατα δυνατά για την ΑΕΚ επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Ναμπίλ Μπαχούι, που αποχωρεί από το Αμβούργο ως ελεύθερος και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, που τον είχε συμπαίκτη στην ΑΪΚ, θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για τη θέση του εξτρέμ.

Πάντως η περίπτωση του Σουηδού άσου δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του ακραίου, όπου υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ένας παίκτης πρώτης γραμμής, ενώ συνδέεται με την υπόθεση του Ρόναλντ Βάργκας. Στον Βενεζουελάνο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα και αν συμφωνήσει δύσκολα θα γίνει κίνηση και για τον Μπαχούι. Αντίθετα, εφόσον ο Βάργκας αποχωρήσει και ο Μπαχούι συμφωνήσει σε ανάλογο συμβόλαιο με αυτό που προσφέρεται στον Βενεζουελάνο, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί.
Ο 26χρονος Μπαχούι, που έχει ρίζες από το Μαρόκο, είχε φέτος μόλις μία συμμετοχή στην Bundesliga με το Αμβούργο, ενώ πέρσι στο δεύτερο μισό έπαιξε σε έξι ματς. Επίσης μετρά οκτώ εμφανίσεις με την εθνική Σουηδίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις