Αναβολή… ανόδου για Λαμία

Ο ΟΦΗ πήρε ισοπαλία 1-1 και χάλασε το πάρτι της Λαμίας, αφού ο κόσμος της ήταν προετοιμασμένος για νίκη και πανηγυρισμούς… ανόδου.

Στη Λαμία γνώριζαν πως το τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ θα τους έφερνε πιο κοντά στην άνοδο στην Super League και θα είχαν ακόμη μεγαλύτερο μαξιλαράκι ενόψει των ντέρμπι που έπονται, με Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη, τις προσεχείς αγωνιστικές.

Ο ΟΦΗ, όμως, είχε άλλη γνώμη και πάλεψε για θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Λαμίας που μπορεί να προηγήθηκε με τον Ντουρμισάι στο 54ο λεπτό, αλλά δεν είχε απάντηση στην επιθετική αντίδραση των Κρητικών που στο τέλος πίεσαν ακόμη και για τη νίκη.

Η Λαμία έφτασε μεθοδικά στο 1-0, είχε τον έλεγχο του αγώνα και έκανε ευκαιρίες για να προηγηθεί νωρίτερα, όπως και ο ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε καλύτερα, είχε δοκάρι σε σουτ του Βάντερσον μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ είχε ακόμη δύο καλές φάσεις με τον Μπλάζιτς (19′) και τον Ρότσα, που στο 37ο λεπτό έκανε σουτ που πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του ΟΦΗ.

Για την πλευρά των Κρητικών, ο Χαντί με έξυπνη εκτέλεση φάουλ στο 22ο λεπτό ανάγκασε τον Πίτκα σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 41ο ο Βουό “ισοφάρισε” τα δοκάρια με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή της Λαμίας.

Η είσοδος των Μιλοσάβλιεφ και Όγκμποε έβαλε φρέσκα πόδια στο γήπεδο για τον ΟΦΗ και η Λαμία δεν κατάφερε να τους περιορίσει. Έτσι στο 75ο λεπτό ήρθε το 1-1 με ωραίο σουτ του Μιλοσάβλιεφ και στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε, με τον ΟΦΗ να ανεβαίνει περισσότερο και την Λαμία να μην έχει τον τρόπο να εκμεταλλευθεί τους κενούς χώρους.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα δίνει στον Άρη το δικαίωμα να αισιοδοξεί για τη 2η θέση, ενώ υπενθυμίζετα ότι οι Φθιωτοί προέρχονταν από 13 διαδοχικές νίκες στην έδρα τους. Ο ΟΦΗ έγινε η πρώτη ομάδα που τους έκοψε βαθμούς στην έδρα τους.

ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: 54′ Ντουρμισάι – 75′ Μιλοσάβλιεφ

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πεταυράκης, Όμο, Ρότσα (46′ Ματσούκας), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (88′ Καραγιάννης), Βάντερσον, Ντουρμισάι (72′ Αυγενικού).
ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Νάστος, Βουό, Χαντί (57′ Όγκμποε), Μάνος, Πουρτουλίδης, Πάγκαλος (57′ Μιλοσάβλιεφ), Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις