Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφασίζει για τον τελικό

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ ο Sport-Fm, από τον Νίκο Τόσκα θα εξαρτηθεί η τύχη του τελικού Κυπέλλου! Ο Γιώργος Βασιλειάδης προειδοποίησε ότι κινδυνεύουν ζωές στο Πανθεσσαλικό και η απόφαση θα ληφθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στα χέρια του Νίκου Τόσκα περνάει πλέον η απόφαση για το αν θα γίνει ή όχι ο τελικός Κυπέλλου. Έξαλλος από τις εικόνες ντροπής στο Πανθεσσαλικό, ο…

…Γιώργος Βασιλειάδης ενημέρωσε ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια για τα όσα συμβαίνουν στον Βόλο. Προειδοποίησε λοιπόν ότι είναι «κίνδυνος-θάνατος» η διεξαγωγή του αγώνα και εισηγήθηκε να μην ξεκινήσει σε καμία περίπτωση ο αγώνας.

Η υπόθεση έχει φτάσει πλέον και στο πρωθυπουργικό γραφείο, με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη να βρίσκεται σε απευθείας επαφή με τα στελέχη της Αστυνομίας στον Βόλο.

Ο μόνος λόγος, δε, για τον οποίο φέρεται προς το παρόν να συγκρατείται και να μην αποφασίζει την αναβολή είναι ο κίνδυνος που του έχει επισημανθεί ότι σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να εκτραχυνθεί εκ νέου η κατάσταση και να οδηγηθούμε σε πολύ χειρότερα φαινόμενα.

πηγή Sport-fm

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις