Θετική εισήγηση για τις άδειες Παναθηναϊκού και Πανιωνίου

Όπως αποκάλυψε o ΣΠΟΡ FM 94,6, υπάρχει θετική εισήγηση για τις άδειες Παναθηναϊκού και Πανιωνίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες κατά πάσα πιθανότητα παίρνουν άδεια για την επόμενη σεζόν.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων κ. Δημητρίου είναι πολύ σχολαστικός στην εξέταση των φακέλων. Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο που στο παρελθόν έχει πάρει δύσκολες αποφάσεις. Για παράδειγμα την περσινή σεζόν ήταν αυτός που κάνει την αρνητική εισήγηση για την ομάδα της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια δικαιώθηκε ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο στην ΕΠΟ.
Πρόκειται φυσικά για μια πολύ σημαντική εξέλιξη και για τις δύο ομάδες. Αρχικά πρόκειται για μια απόφαση που επιτρέπει στους δύο συλλόγους να κάνουν κανονικά μεταγραφές και να προχωρήσουν στις ανανεώσεις συμβολαίων. Επιπλέον, δεν τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης της νέας σεζόν.
Έτσι, τα χέρια των Μαρίνου Ουζουνίδη και Νίκου Λυμπερόπουλου λύνονται προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας του τριφυλλιού για τη νέα σεζόν, ενώ από την άλλη η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μια δικαίωση των ανθρώπων του Πανιωνίου κατέβαλαν πολύ σημαντική προσπάθεια για να τα καταφέρουν και να μην συμβεί ό,τι πέρσι. Όταν δηλαδή ο Ιστορικός κέρδισε την έξοδο του στην Ευρώπη εντός αγωνιστικού χώρου όμως τελικά δεν μπόρεσε να παίξει.