Εντυπωσιακός Σαρακηνός με «τεσσάρα» στο Στεφανοβίκειο

Νίκη και με μεγάλο σκορ για το Σαρακηνό που πέρασε από το Στεφανοβίκειο, επικρατώντας του Διαγόρα με 4-0. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, που πραγματοποίησαν ακόμα μια καλή εμφάνιση, αφού μετά την πάροδο του χρόνου και την επιστροφή τραυματιών, έχουν δείξει πως είναι ένα πολύ καλό κι ομοιογενές σύνολο…

Στο σημερινό αγώνα μπήκαν πολύ δυνατά, διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το α’ μέρος και κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα με πέναλτι, που αμφισβητούν, ωστόσο, οι γηπεδούχοι. Αυτό συνέβη στο 15′, ο παίκτης που το «κέρδισε» ήταν ο Σαμαράς ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 0-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στο πρώτο 15λεπτο του β’ μέρους οι παίκτες του Διαγόρα πίεσαν πολύ και ιδιαίτερα τότε δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, κάποιες από τις οποίες σημαντικές, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Σ’ αυτό συντέλεσαν και οι πολύ σημαντικές επεμβάσεις του Κοντογιάννη, που διατήρησε αλώβητη την εστία του.
Το 0-2 έγινε με τον Κωσταντάκο, μετά από κλέψιμο κι ασίστ του Κοντοβά (72′), για να γίνει το 0-3 στο 82′ από σέντρα του Ρέλλου στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του Κοντοβά στην απέναντι γωνία. Το τελικό 0-4 έγινε στο 85′ με κάθετη πάσα του Μπαρμπούτα και πάλι στον Κοντοβά, που πλάσαρε εύστοχα από το σημείο του πέναλτι.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Σιαμέτης, Πρασσάς, Καρατζιώλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Δ. Γκάμπας (76′ Αποστολίδης), Μαυρίδης (20′ λ. τρ. Χολέβας), Καπούλας, Καραμανλής, Κ. Καραπλιάγκος (85′ Μπόλκας)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρέλλος, Ντούρο, Γιαουπλάρι, Ιωάννου, Καλαμάτας, Σαμαράς (75′ Ζαρίφης), Κοντοβάς, Βαλωτής (80′ Μπαρμπούτας), Κωνσταντάκος, Μπέικος (65′ Σούδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις