Σενάριο για Σκόκο, σκέψεις για Κονέ στην ΑΕΚ

Στο προσκήνιο επανέρχεται για την ΑΕΚ η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο και της επιστροφής του στην ομάδα μετά από έξι χρόνια, καθώς αποχώρησε το 2011 για την Αλ Αΐν και τα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Αργεντινός φορ αγωνίζεται πλέον στη Νιούελς Ολντ Μπόις, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ο 32χρονος σήμερα Σκόκο φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει.
Θετική θεωρείται η σύμπτωση που ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο έχει προσωπικά αδυναμία ο Δημήτρης Μελισσανίδης και, όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για να τεθεί ζήτημα επιστροφής του Σκόκο στην ΑΕΚ.
Την ίδια ώρα, η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως στην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ, θέλοντας να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, και ίσως να απασχολήσει το καλοκαίρι. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν έχει γίνει κρούση από τον «Δικέφαλο» που παρακολουθεί την πορεία του 29χρονου άσου τα τελευταία χρόνια (το όνομά του ακούγεται σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις