“Στην Γ.Σ. οι τρεις προτάσεις μου” (& ηχητικό)

Επιμένει ο κ. Τζήμας στις τρεις εναλλακτικές προτάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, τις οποίες θα κάνει γνωστές μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, στη Γ.Σ. του Συλλόγου τον Ιούνιο. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου μιλώντας στον «VOLOS 9.86 FM» και στην εκπομπή «Τρόικα των Σπορ», τόνισε πως οι προτάσεις του έχουν βρει ανταπόκριση και σκοπεύει να το παλέψει μέχρι το τέλος για να «περάσει» μία απ’ αυτές.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης στους Σ. Νταφέκα, Κ. Κρίκη, Κ. Μάμαλη και Δ. Πέγιο:

«Έχω τρεις προτάσεις. Η πρώτη είναι με ανθρώπους που πορεύτηκα, χωρίς να μ’ ενδιαφέρει η θέση που θα έχω σ’ αυτή τη διοίκηση. Δηλ. δεν μ’ ενδιαφέρει να είμαι πρόεδρος αλλά πάντα θα έχω ένα κρυφό χαρτί με το οποίο θα μπορώ να τρίξω τα δόντια από νομικής άποψης. Η δεύτερη πρόταση που ρίχνω στο τραπέζι, ανεξάρτητα αυτών που λέγονται πως εμείς είμαστε Νίκη Βόλου και δεν θέλουμε εξαγορές ΑΦΜ, είναι ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρεις ομάδες που δεν θέλουν να συμμετάσχουν στη Β’ Εθνική και θέλουν κάποια χρήματα για να αποχωρήσουν. Αυτή την πρόταση την πιστεύω. Τρίτη πρόταση είναι η συνένωση των ομάδων σ’ ένα βάθος χρόνου και να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας. Οι τρεις προτάσεις θα κατατεθούν από τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου στη γενική συνέλευση»

Για το χρονικό περιθώριο που έχει θέσει η Ερασιτεχνική για τις προτάσεις και τον τρόπο που θα πρέπει να κατατεθούν

«Κάποιοι πιστεύουν πως ο κ. Τζήμας θέλει να κάνει ζημιά. Θέλουν δεν θέλουν, οι εκλογές είναι άκυρες. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως όταν σ’ έναν σύλλογο οι εκλογές είναι άκυρες ότι δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Σκοπός μου είναι η ομάδα να μπει σ’ έναν δρόμο που τόσα χρόνια δεν μπόρεσε να κάνει»

Όλο το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Τζήμα στην εκπομπή «Τρόικα των Σπορ»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις