Λεοζίνιο: «Με την ΑΕΛ στα play-offs»

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Λάρισας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι γεγονός.

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Λεοζίνιο για δύο χρόνια.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για επόμενα 2 χρόνια του ποδοσφαιριστή Leandro Sales De Santana – Leozinho», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Λεοζίνιο αγωνίστηκε στον Ηρακλή από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Λεοζίνιο: «Με έπεισε ο Κούγιας για το πλάνο του, έρχομαι σε μεγάλη ομάδα»

Την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στη Λάρισα εξέφρασε ο Λεοζίνιο, τονίζοντας ότι υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες στους “βυσσινί” ενόψει της νέας σεζόν.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου στο AEL Radio:

Για τις πρώτες εντυπώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ: Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ. Σημαντικό για την καριέρα μου που υπέγραψα σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι σημαντικό γεγονός για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω την ομάδα. Έχω αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο παρελθόν και ξέρω ότι έχει πολλούς πιστούς φιλάθλους. Έχει ιστορία και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα εδώ.
 
Για τους λόγους που επέλεξε την ΑΕΛ: Ο λόγος που ήρθα είναι γιατί είναι μια καλή ομάδα. Υπάρχουν φιλοδοξίες για την επόμενη χρονιά. Θέλουν να φέρουν στην ΑΕΛ αρκετούς καλούς παίκτες και να γίνουν ακόμη πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Και ο κόσμος έπαιξε ρόλο, γιατί όπως είπα και πριν, έχω παίξει ως αντίπαλος και γνωρίζω τους φιλάθλους.
 
Για το τι του είπε ο μάνατζερ του και πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Βέλα Τζούνιορ: Μου εξήγησε πως είναι αρκετοί λόγοι για να έρθει ένας παίκτης στην ΑΕΛ. Είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Την υποστηρίζουν πολλοί. Έχει ιστορία. Έχει πάρει Κύπελλα και μια φορά το πρωτάθλημα. Ο Βέλα μου μιλούσε καλά για την πόλη. Κάτι που είναι σημαντικό για έναν παίκτη. Πριν έρθω εδώ άκουσα πολλά πράγματα και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα.
 
Για τον κόσμο: Ο κόσμος θα δει πάθος και δύναμη από μένα. Θα παλέψω και θα δώσω το 100% την επόμενη χρονιά.
 
Για το πλάνο: Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ακουσα τον πρόεδρο που με έπεισε με το πλάνο του. Θέλει η ομάδα να χτυπήσει θέση στα play-off και καλή πορεία στο Κύπελλο. Αν φτιάξεις μια καλή ομάδα μπορείς να παλέψεις στην Ελλάδα.