Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Camp τερματοφυλάκων Σαρακηνού – Γ. Βάντσικ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το camp τερματοφυλάκων από το Γιόζεφ Βαντσικ και τον Σάκη Κατσούλη, το οποίο διοργάνωσε ο Σαρακηνός. Η πρώτη μέρα των προπονήσεων έγινε στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Αγ. Παρασκευή και στη συνέχεια…

οι νεαροί αθλητές προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου.
Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, αφού οι εκκολαπτόμενοι τερματοφύλακες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν υπό τις εντολές ενός εκ των ινδαλμάτων τους, τον Γ. Βάντσικ, αλλά και υπό τις οδηγίες ενός εξαιρετικά ταλαντούχου κι αγαπητού τερματοφύλακα των ημερών μας, του Σάκη Κατσούλη.
Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δυο προπονητικούς άξονες, που είχαν να κάνουν στις πρωινές προπονήσεις με αντοχή, δύναμη, έκρηξη, ευλυγισία, κι αλτικότητα εξειδικευμένα στη θέση του τερματοφύλακα
Οι απογευματινές προπονήσεις στόχευαν στη βελτίωση της τεχνικής του τερματοφύλακα της σύγχρονης εποχές (λαβές, πτώσεις, κατοχή μπάλας με τα πόδια κι εξόδους).
Για τα νεαρά παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν μια μοναδική εμπειρία να εργαστούν με τους εξαιρετικούς δασκάλους- τερματοφύλακες και να πάρουν εικόνες από προπονήσεις υψηλού επιπέδου, που γίνονται από επαγγελματίες αθλητές του είδους. Αναμφίβολα, τέτοιες διοργανώσεις δεν πρέπει να αφήνουν αδιάφορο κανένα παιδί.
Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι Σαρακηνός και Γ. Βάντισκ- Σ. Κατσούλης, έχουν ξεκινήσει συνεργασία από την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, με διδασκαλία σε παιδιά που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στη θέση του τερματοφύλακα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις