Από την ΑΕΚ στον Αιολικό ο Πάνος Σπανόπουλος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αιολικός κάνει γνωστό πως ο Πάνος Σπανόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου από την ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Η οικογένεια του Αιολικού δέχθηκε με πολλή χαρά την επιθυμία του Πάνου Σπανόπουλου να ενταχθεί στην ομάδα μας. Η μεταγραφή του από την Α.Ε.Κ. μας επιφέρει μεγάλη ευθύνη. Σκοπός μας είναι να τον προετοιμάσουμε κατάλληλα, ώστε να τους τον επιστρέψουμε χωρίς καμία απαίτηση από τον ιστορικό σύλλογο. Για μας ξεκινάει μια μεγάλη συνεργασία με την Α.Ε.Κ. και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοι αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας . Ευχαριστούμε τους παράγοντες της Α.Ε.Κ. που μας εμπιστεύθηκαν τον παίκτη τους. Ευχαριστούμε τον Πάνο και την οικογένεια του που μας εμπιστεύθηκαν και να ξέρουν ότι θα κάνουμε τα πάντα, ώστε φεύγοντας από εμάς μετά από ένα χρόνο ο Πάνος να έχει αποκομίσει τα απαραίτητα εφόδια που θα τον βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Παραθέτουμε παρακάτω τους λόγους που εξέθεσε ο ίδιος, οι οποίοι τον έκαναν να επιλέξει τον Αιολικό Βόλου!”Έγινε μια ανθρώπινη προσέγγιση από τον κ. Αντώνη Σαμαρά. Αποφασίσαμε να δουλέψουμε μαζί, ώστε να καταφέρω να βελτιωθώ και παράλληλα να βοηθήσω την ομάδα του Αιολικού, να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας, πολλές δυνατότητες, καλούς χαρακτήρες και όρεξη για πολλή δουλειά. Υπάρχει επίσης η τεχνογνωσία από τους προπονητές, οι οποίοι με δέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Τους ευχαριστώ και ελπίζω να τους δικαιώσω. Στόχος μου τη φετινή χρονιά είναι να αγωνιστώ και να βελτιωθώ όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε την επόμενη χρονιά που θα πάω να σπουδάσω, να μπορέσω να σταθώ σε ένα αντρικό τμήμα υψηλού επιπέδου. Τα μαθήματα και το σχολείο για μένα φέτος είναι η προτεραιότητα, ώστε να καταφέρω να εισαχθώ στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα που με ενδιαφέρει. Η καθημερινότητα μου θα είναι γεμάτη σχολείο, φροντιστήριο αλλά και μπάσκετ και ελπίζω να καταφέρω όλους τους στόχους μου. Παναγιώτης Σπανόπουλος.”
Πάνο, ο Αιολικός Βόλου σε καλωσορίζει. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ήρθες στην ομάδα μας. Όποιος αγαπάει αυτό που κάνει, πετυχαίνει τους στόχους του. Μη ξεχνάς ότι όταν θέλει ο άνθρωπος όλα τα μπορεί. Εμείς θα κάνουμε, ότι καλύτερο. Η Διοικούσα Επιτροπή».