Απέκτησε Αλ. Αραπίτσα η Δήμητρα

Μετά τον Νίκο Βούλγαρη, η Δήμητρα Ευξεινούπολης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλέξανδρου Αραπίτσα, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία μεταγραφή και αυτή είναι του Αλέξανδρου Αραπίτσα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018».
Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Αραπίτσας με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς από σήμερα θα είμαι μέλος της οικογένειας της Δήμητρας. Οι άνθρωποι της διοίκησης, από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισαν, μου έδειξαν πόσο θέλουν να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε φυσικά και η σχέση μου με τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά. Το γεγονός ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της Δήμητρας, σίγουρα έκανε πιο εύκολη την επιλογή μου. Πιστεύω ότι η θέση της ομάδας, δεν είναι αυτή που της αρμόζει .Φέτος όλοι θα προσπαθήσουμε να την φέρουμε και πάλι εκεί που πραγματικά ανήκει. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχουμε το στόχο».