Επιμένει ο Βασιλόπουλος. Αίτηση αναστολής της άδειας για την «Αγια-Σοφιά»

Ούτε ο χθεσινός αγιασμός, ούτε η λαοθάλασσα περίπου 10.000 φίλων της ΑΕΚ, ούτε και ο… νόμος δεν πτοούν τον Άρη Βασιλόπουλο. Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, που παρότι προσκλήθηκε στη χθεσινή γιορτή δεν εμφανίστηκε αλλά τα… άκουσε πολλές φορές εν χορώ από τον συγκεντρωμένο κόσμο, δεν καταθέτει τα όπλα.

Σύμφωνα με τη Live Sport, που επικαλείται πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον του Δήμου, τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί, αν δεν έχει ήδη γίνει, αίτηση αναστολής της οικοδομικής άδειας και προσωρινή διακοπή των εργασιών.
Η πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει λάβει γνώση για κάτι τέτοιο μέχρι τώρα, ωστόσο δεν ανησυχεί, καθώς έχει ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες κι έχει «θωρακίσει» το έργο από όλες τις πλευρές.
Ούτως ή άλλως η Παρασκευή σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει τη μετατροπή του οικοπέδου σε εργοτάξιο, ενώ άμεσα θα αρχίσουν και τα έργα αντιστήριξης. Ήδη από χθες είναι σε… παράταξη στο χώρο εκσκαφείς, μπουλντόζες, κοντέινερς κι όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το όραμα των φίλων της ομάδας.