Νέο ξεκίνημα για Απόλλωνα Καναλιών (+ Photos)

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα από τα Κανάλια να αγωνίζεται στη δεύτερη τοπική κατηγορία. Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στο γήπεδο των Καναλιών, όπου αρχικά έγινε αγιασμός με παρόντες 30 ποδοσφαιριστές. Ο Απόλλωνας με νέα διοίκηση, της οποίας…

 

 














 

ηγείται Απόστολος Καραδήμος και με προπονητή τον Θανάση Βλαχοπούλο, πραγματοποιεί νέο ξεκίνημα. Το ρόστερ έχει ανανεωθεί κατά πολύ τόσο ηλικιακά, όσο και από πλευράς προσώπων, καθώς από την περσινή ομάδα έχουν παραμείνει μόλις επτά ποδοσφαιριστές, με βασικό κριτήριο την εντοπιότητα.
Για τη νέα διοίκηση σκοπός είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα η οποία θα είναι αρχικά οικογένεια κι εφόσον προκύψει ένα συμπαγές κι αξιόμαχο σύνολο, αυτή η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια.
“Αυτή τη στιγμή ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος του Απόλλωνα είναι να προσφέρει αθλητισμό στα παιδιά και μέσα από αυτή τη διαδικασία να έρθει η εξέλιξη και στη συνέχεια ο πρωταθλητισμός” δήλωσε χαρακτηριστικά στο “goalpost.gr” ο κ. Απ. Καραδήμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις