«Λεπτομέρειες για να κλείσει στον Ολυμπιακό ο Ζιλέ»

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ακόμη ποδοσφαιριστών στο προσεχές διάστημα και ένας από αυτούς δεν αποκλείεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Μπεσνίκ Χάσι επιθυμεί διακαώς να δει ντυμένους στα «ερυθρόλευκα».

Πρόκειται βεβαίως για τον 33χρονο αμυντικό μέσο της Ναντ, Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο διεθνής Βέλγος απασχολεί έντονα τους «ερυθρόλευκους» αυτό το καλοκαίρι αφού ο Χάσι -που φυσικά τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Άντερλεχτ- θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει μια πολύ ποιοτική λύση τόσο στη μεσαία όσο και στην αμυντική γραμμή των πρωταθλητών.
Πλέον, αν ισχύει το ρεπορτάζ του Γάλλου δημοσιογράφου του γαλλικού Yahoo Sports, Μανού Λονζόν, απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει ο Ολυμπιακός μια ακόμη θερινή μεταγραφή.
«Από τη Ναντ, πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Ζιλέ… απομένουν μόνο λίγες λεπτομέρειες για να κλείσει», έγραψε σχετικά ο Γάλλος στο twitter και ήδη η ανάρτησή του κάνει τον γύρο των γαλλικών ΜΜΕ που τονίζουν ότι «ο Ζιλέ βρίσκεται κοντά στην έξοδο» με προορισμό το Λιμάνι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις