Η φιλοσοφία… και το Δ.Σ. του Νέου Μαγνησιακού

“Σάρκα και οστά” πήρε ο Αθλητικός Σύλλογος Βόλου “Νέος Μαγνησιακός”, του οποίου η εγγραφή για πρώτη φορά στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας έγινε πριν από λίγες ημέρες και πλέον το σωματείο αρχίζει να λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς. Η νεοσύστατη ομάδα είναι θυγατρική του ΑΣΒ “Μαγνησιακός”, θα αγωνίζεται στη…

Β’ τοπική κατηγορία κι αποτελεί μία κίνηση της νέας διοίκησης, προκειμένου να δοθεί αγωνιστική διέξοδο στα παιδιά που ολοκληρώνουν την παρουσία τους στα πρωταθλήματα ακαδημιών ενώ, παράλληλα οι ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερο ταλέντο, θα έχουν τη δυνατότητα να προετοιμάζονται σε υψηλότερο επίπεδο, προκειμένου να κάνουν ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα τους.
Παράλληλα ανακοινώθηκε και η σύσταση του διοικητικού συμβουλίου της νέας ομάδας, ιδρυτής της οποίας είναι ο Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Ο Αθλητικός Σύλλογος Βόλου “Μαγνησιακός”, ανακοινώνει την ίδρυση του θυγατρικoύ Σωματείου ” ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ”.
Η ομάδα του Νέου Μαγνησιακού αποτελεί μία κίνηση της νέας διοίκησης, προκειμένου να δοθεί αγωνιστική διέξοδος στα παιδιά που ολοκληρώνουν την παρουσία τους στα πρωταθλήματα ακαδημιών του νομού μας.
Επιπλέον, πολλά από αυτά τα παιδιά που διαθέτουν ιδιαίτερο ταλέντο κι έχουν διακριθεί στα πρωταθλήματα ακαδημιών, θα μπορούν να συνεχίσουν να προπονούνται σε υψηλά πρότυπα, ώστε να εξελιχθούν, αλλά και να έχουν χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενα σε κανονικό πρωτάθλημα.
Η νέα φιλοσοφία του οργανισμού ΑΣΒ “Μαγνησιακός”, είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών με ταλέντο μέσω των ακαδημιών μας, με σκοπό την στελέχωση της ομάδας μας κι εν συνεχεία την μεταπήδησή τους σε μεγαλύτερα σωματεία (επαγγελματικών κατηγοριών).
Επίσης, κύριο μέλημά μας είναι η εκμάθηση ποδοσφαιρικής παιδείας σε όλους τους αγωνιζόμενους αθλητές μας.

Το νέο Δ.Σ.

Στον Αθλητικό Σύλλογο Βόλου “ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ”, ιδρυτής είναι ο Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς και το Δ.Σ. αποτελείται από:
Πρόεδρος: Καταρτζής Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Καραλής Μπάμπης
Γεν. Γραμματέας: Γιβρόπουλος Γεώργιος
Ταμίας: Ροδίτης Νικόλαος
Μέλος: Φώτου Απόστολος “

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις