Φάτσης: «Για τρία χρόνια το Πανθεσσαλικό»

Στο ραδιόφωνο του “Blue Heart FM” και στην εκπομπή «Ισορροπίες» με τον Θοδωρή Σδούγκο, φιλοξενήθηκαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του τμήματος ποδοσφαίρου, Σάκη Νταφέκα, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα των τμημάτων καθώς για τον περαιτέρω σχεδιασμό τους.

Ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα του Πανθεσσαλικού και τη συμφωνία με τα Ολυμπιακά Ακίνητα, η οποία εξασφαλίζει για τη Νίκη Βόλου την τριετή χρήση των εγκαταστάσεών τους με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Αναλυτικά για το θέμα δήλωσε:

«Η χρήση του Πανθεσσαλικού για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας ήταν προτεραιότητα στο σχεδιασμό της διοίκησης του ποδοσφαίρου. Από την αρχή είχαν ξεκάθαρο στόχο πως πρέπει η πρώτη ομάδα να χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό και οι Ακαδημίες το Π. Μαγουλάς. Το πρώτο αίτημα που κάναμε στα Ολυμπιακά Ακίνητα ήταν το Μάιο. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε για το Πανθεσσαλικό τον Ιούνιο. Η διοικητική αβεβαιότητα που υπήρξε στον Ολυμπιακό Βόλου πήγε πίσω και την απάντηση των Ολυμπιακών Ακινήτων.

Εμείς ήμασταν ξεκάθαροι στην πρότασή μας για το Πανθεσσαλικό. Το θέλαμε, είτε με συγκατοίκηση του Ολυμπιακού, είτε μόνοι μας. Μάλιστα, τα χρήματα της ενοικίασης ήμασταν διατεθειμένοι να τα καταθέσουμε προκαταβολικά.

Εκτός αυτού είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το πρόβλημα των καταστροφών από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπάρχει μία διαμάχη της ΕΠΟ με τα Ολυμπιακά Ακίνητα καθώς τα Ολυμπιακά Ακίνητα ζητάνε χρήματα από την ΕΠΟ για την αποκατάσταση των ζημιών, η ΕΠΟ τα ζητάει από τις ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό και κανένας δεν δίνει τίποτα.

Εμείς επανήλθαμε με νέα πρόταση προς τα Ολυμπιακά Ακίνητα όπου αναφέρουμε πως εκτός από το μίσθιο που έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε, για να προλάβουμε την προκήρυξη του πρωταθλήματος μπορούμε να αποκαταστήσουμε και τις ζημιές.

Τελικά εμείς και ο Ολυμπιακός Β. επισκεφτήκαμε τα Ολυμπιακά Ακίνητα και αυτό που μπορώ να πω είναι πως για τρία χρόνια έχει εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία που θα μπορούσε να επιτευχθεί για την ομάδα μας».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Αναλυτικά η συνέντευξη των δύο ανδρών σε μεταγενέστερη δημοσίευση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις