«Το στοίχημα φέτος είναι να επανέλθει η αξιοπιστία της Νίκης Βόλου»

«Για μένα το στοίχημα φέτος είναι να επανέλθει η αξιοπιστία της Νίκης Βόλου» τόνισε ο Στέργιος Φάτσης στην συνέντευξη που παρέθεσε στο “BlueHeartFM” θέλοντας να καυτηριάσει προηγούμενες διοικήσεις που αμαύρωσαν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας προς το σωματείο. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης αναφέρθηκε επίσης στο οικονομικό άνοιγμα του Ερασιτέχνη, στην υπόθεση με τον υποσταθμό της ΔΕΗ και στο νέο ισχυρό Δ.Σ. που προέκυψε μετά τις εκλογές του Απριλίου.

Αναλυτικά:

«Για μένα το στοίχημα φέτος είναι να επανέλθει η αξιοπιστία της Νίκης Βόλου και πιστεύω πως στο ερχόμενο διάστημα θα ανακτήσουμε την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας της Μαγνησίας».

Για το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής

«Για μένα η πιο σημαντική μέρα φέτος στη Νίκη Βόλου ήταν οι εκλογές. Αν δεν γινόταν οι εκλογές εκείνη τη χρονική στιγμή, σήμερα ενδεχομένως να λέγαμε άλλα πράγματα. Έπρεπε να βγει ένα δυνατό διοικητικό συμβούλιο ώστε τα πράγματα να πάνε παραπέρα. Ο χρόνος των εκλογών ήταν ο πλέον κατάλληλος. Υπήρξε ριζική ανανέωση στο Δ.Σ. καθώς άλλαξε το 80% των ανθρώπων που το απαρτίζουν. Πρόκειται για ένα ισχυρό Δ.Σ. που μου δίνει μεγάλη δύναμη. Μπορώ να στηριχθώ σε πολύ αξιόλογους ανθρώπους και μαζί να πορευτούμε και να πάμε τον σύλλογο μπροστά. Από τους εκλεγμένους προέκυψε και η Δ.Ε. ποδοσφαίρου, εκτός από 2-3 παιδιά και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε επίσης σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και στην οργάνωση που υπάρχει και συμπλήρωσε πως πλέον τα τμήματα της υδατοσφαίρισης, του στίβου και της κολύμβησης έχουν πλέον αθλητική αναγνώριση και ότι πλεονεκτήματα αυτό συνεπάγεται για τους αθλητές.

Για τον υποσταθμό της ΔΕΗ

«Με τη ΔΕΗ υπάρχει μία συνεχή επικοινωνία μέσω αλληλογραφίας, χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Εμείς ζητήσαμε μίσθωμα για το χώρο των 30τμ που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ στο Π. Μαγουλάς για τον υποσταθμό, όμως η απάντηση ήταν ότι υπάρχει παραχωρητήριο από το 1996 από τον Δήμο Νέας Ιωνίας και δεν υποχρεούται να πληρώσει αντίτιμο. Από δω και πέρα την υπόθεση θα την αναλάβουν οι νομικοί»

Για το οικονομικό άνοιγμα της Ερασιτεχνικής

«Όπως έχουμε αναφέρει στις γενικές συνελεύσεις στην Ερασιτεχνική υπάρχει ένα οικονομικό άνοιγμα από λογαριασμούς που έχουν συσσωρευτεί. Από τη ΔΕΗ κυρίως λόγω κάποιων μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στο Π. Μαγουλάς. Είχε γίνει ένας διακανονισμός, ο οποίος μία χάνεται και μία τον ξαναρυθμίζουμε. Υπάρχει ένας υπέρογκος λογαριασμός στη ΔΕΗ και περιμέναμε μέχρι τις 7 Αυγούστου για να μπούμε σε μία συνολική ρύθμιση όλων των υποχρεώσεων (ΙΚΑ, Εφορία, ΔΕΗ), όσο το δυνατόν πιο ευνοϊκή.

Υπήρξε μία συνάντηση των Δ.Ε., του Δ.Σ. και των προπονητών όπου κατατέθηκαν κάποιες προτάσεις. Μία απ’ αυτές ήταν να υπάρχει μία οικονομική συμβολή των τμημάτων προς την Ερασιτεχνική βάσει της δυναμικής των τμημάτων».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη σε μεταγενέστερη ανάρτηση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις