Φιλική νίκη για ΝΠΣ “Βόλος”, 1-0 τον ΑΟ Τρίκαλα

Σε καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται ο ΝΠΣ «Βόλος», καθώς σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης νίκησε με 1-0 τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος αγωνίζεται στη Football League.
Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν ευκαιρίες για γκολ με τους Πέντα (15′), Πίτου Γκαρσία (18′), Ντεντάκη (22′), Ηλιόπουλο (42′) και Μάντζη (45′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 70′, με τον Πίτου Γκαρσία να σκοράρει. γράφοντας το 1-0. Νωρίτερα (63′) ο Μπουργάνης είχε εξουδετερώσει σουτ του Καπό, ενώ ο τελευταίος είχε και μία άστοχη κεφαλιά στο 83′.

Ν.Π.Σ. «ΒΟΛΟΣ»: Πατσιογιώργος, Πιαστόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Ηλιάδης, Ντόσης, Γκαρσία. Έπαιξαν και οι Μπουργάνης, Ζέρης, Μηλιώτης
Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: Βουτσελάς, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κοτσώνης, Μυρσινιάς, Μανώλης, Τεγούσης, Αναστασόπουλος, Τσίπρας, Ζγκούρι, Ντιατά. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κατσαντώνης, Τζόκιτς, Τσιάρας, Καπός, Βέρτζος, Μίλιεβιτς, Γροντής, Ζήσης, Γκόλιας , Πάνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις