Δάφνη: Συγχαρητήρια και διαρκείας

Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών, αθλητές του Α.Ο. Δάφνης συγχαίρει η διοίκηση του συλλόγου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:


Τα συγχαρητήριά της για την επιτυχία των ποδοσφαιριστών της Α.Ο. Δάφνης Βόλου, στις πανελλαδικές εξετάσεις και την είσοδό τους σε ΑΕΙ, εκφράζει η Διοίκηση του Συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι δεν μπορούν να πετύχουν μόνο στον αθλητικό στίβο, αλλά και στον μαθητικό στίβο.

Οι ποδοσφαιριστές είναι:

Σταμάτης Γιαννακόπουλος – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΟΛΟΣ

Αποστόλης Τερλέξης – ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΟΛΟΣ

 

Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου ενημερώνει πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Α.Ο. Δάφνης Βόλου στα νέα γραφεία της ομάδας

Από τη Διοίκηση της Α.Ο. Δάφνης Βόλου ανακοινώνεται ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2017 – 2018.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του Συλλόγου, απογευματινές ώρες, οδός Αγ. Αναργύρων 71 έναντι εκκλησίας Αγ. Αναργύρων ή επικοινωνώντας στο τηλ. 6977321561 Γιώργος Τάκης.

Νέα γραφεία

Μέσα στο επόμενο 10ήμερο αναμένεται να είναι έτοιμα τα νέα γραφεία του Συλλόγου, ενώ στα εγκαίνια αναμένεται να παρευρεθούν παίκτες των ομάδων της πόλης.

Στο χώρο των νέων γραφείων, θα λειτουργεί από τη νέα σεζόν μπουτίκ, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα και είδη δώρων, με το σήμα της ομάδας.