Έφυγε… μία ομάδα από τη Λάρισα!

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος ήταν ο 25ος παίκτης που αποχώρησε από τη Λάρισα, παρότι μάλιστα αποκτήθηκε το καλοκαίρι!

Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το ρόστερ μίας ολόκληρης ομάδας που θα συμμετείχε στη Σούπερ Λιγκ και θα πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία, όπως άλλωστε έκαναν και οι “βυσσινί” την περσινή χρονιά.

Το “τρελό” μεταγραφικό καλοκαίρι της ΑΕΛ περιλάμβανε εκτός από πολλές προσθήκες και περισσότερο από δύο ντουζίνες αποχωρήσεις, παίκτες που είτε έμειναν ελεύθεροι, είτε δόθηκαν δανεικοί! Όχι, δεν υπερβάλλουμε καθόλου…

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι, κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του μόλις 1,5 μήνα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του (!), παρότι μάλιστα ήταν βασικός στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό κι αποτέλεσε τον 25ο παίκτη που άφησε τη “βασίλισσα του κάμπου” σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο!

Είχαν προηγηθεί οι Κουτογλίδης, Γιοβάνοβιτς, Ικάουνιεκς, Μονιάκης, Αβραάμ, Ξενοδόχοφ, Ευμορφίδης, Ρέγες, Μακρής, Γκουλουζάντε, Τσακοπίνο, Μασαλέσα, Άλα, Αγρόδημος, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Γκαγιέχο, Χοτζάλι, Καπός, Βαρέλα, Τικίτο, Ντοντό, Σουλιώτης, και Κουτσιανικούλης.

sdna.gr